
Kurs i street food
Deltagende kokkekurs
Dette kurset er dessverre fullt!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe,¨Pibil¨ taco, satay, bulgogi, ceviche «lechede Tigre», ramen og sist men ikke minst churros til dessert. Menyen kan variere noe. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
- Oppskriftshefte
- Forkle til å ta med hjem
- Utstyr under kurset
- Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Slik gjennomføres kurset:
- Deltagende kokkekurs
- Alle deltagere får veiledning i hele menyen
- Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
- Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer
Etter kurset har du lært:
- Rettene som er nevnt i teksten
- Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
- Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72
E-post: tvp@kulinariskakademi.no
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
#kulinariskakademi