
Kurs i street food
Deltagende kokkekurs
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med char Sui-ribbe (Kina/Taiwan),¨Pibil¨ taco (Mexico), ceviche lechede tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin, svinebuljong (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset.
Kursavgiften dekker følgende:
- Råvarene under kurset
- Deltagende matkurs (ca 3-4 timer)
- Oppskriftshefte
- Lån av forkle
- Utstyr under kurset
- Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Slik gjennomføres kurset:
- Deltagende kokkekurs
- Alle deltagere får veiledning i hele menyen
- Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
- Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer
Etter kurset har du lært:
- Rettene som er nevnt i teksten
- Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
- Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
#kulinariskakademi
Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.