Live digitalt vinkurs – Ost og vin

okt 02
20:00

Live digitalt vinkurs – Ost og vin

Live digitalt vinkurs med Kulinarisk Akademi

Vi ønsker å spre vinglede og vinkunnskap til alle og lanserer derfor digitale vinkurs!

I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner. Vi gjennomgår vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. Vi går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til ost.

Hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen og hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige. Du får tips til oster som passer til de ulike vinene og får tilsendt oppskrifter på perfekt tilbehør, utviklet og kvalitetssikret av våre kokker.

Kurset er live og vi oppfordrer dere til å stille spørsmål for ekstra kunnskap og inspirasjon!

Om kursholder Heidi Iren Hansen

Heidi er vår desidert største vinnerd. Hun har bakgrunn som kokk før hun begynte med vin, og har blant annet jobbet som sommelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Heidi har Diploma in Wine and Spirits fra WSET, og har nylig bestått det mest prestisjetunge studiet Master of Wine!

Kurset inkluderer

  • 1,5 timers kurs
  • Kompendium med informasjon om vinene, samt oppskrifter til tilbehør til de ulike ostene som er anbefalt
  • Vinkelner /kursholder
  • Man er selv ansvarlig for å handle inn vin og ost til kurset

Praktisk informasjon

  • Som ved våre stedbaserte vinkurs er det ingen krav til forhåndskunnskap, dette vil være inspirerende og lærerike kurs for alle.
  • Etter påmelding vil du motta informasjon om hvilke to viner som smakes på kurset. Vinene koster til sammen ca 400 kr, finnes i basisutvalget og er tilgjengelig på de aller fleste Vinmonopol i Norge.
  • Påmeldingsfrist er kl. 18 dagen før gjennomføring.
  • Link, samt informasjon om oppkobling sendes på e-post dagen før gjennomføring.Har du spørsmål eller problemer med påmelding send oss en e-post:
    booking@kulinariskakademi.no
02/10/2020
20:00 - 21:30
Digitalt kurs i regi av Kulinarisk Akademi
Kr. 125,- per husstand
Laster kart ....