Live digitalt vinkurs – sprudlende brunsj

mai 17
11:00

Live digitalt vinkurs – sprudlende brunsj

Sprudlende 17. mai-brunsj

For mange er champagnebrunsj et must på nasjonaldagen. Selv om feiringen blir annerledes i år trenger den ikke bli kjedelig og Kulinarisk Akademi ønsker å bidra til å gjøre den så bra som mulig ved å arrangere et digitalt vinkurs med fokus på gode bobler.

I løpet av ca. en time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende vin. Vi snakker om vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. Vi går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat.

Som kursdeltager får du også gode mattips til de ulike vinene, og får tilsendt oppskrifter som er utviklet og kvalitetssikret av våre kokker. Kurset er live og vi oppfordrer dere til å stille spørsmål for ekstra kunnskap og inspirasjon!

Om kursholder Heidi Iren Hansen

Heidi er vår desidert største vinnerd. Hun har bakgrunn som kokk før hun begynte med vin, og har blant annet jobbet som sommelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Heidi har Diploma in Wine and Spirits fra WSET, og er for tiden student på verdens høyeste vinutdannelse, Master of Wine studiet. Teori- og smakeeksamen er bestått og i juni 2020 leverer hun sin Research Paper, siste del av utdanningen, som hun skriver om nettopp nettbaserte vinsmakekurs.

Kurset inkluderer

  • 1 times kurs
  • Kompendium med informasjon om vinene, samt oppskrifter på den perfekte retten til hver vin
  • Vinkelner /kursholder
  • Man er selv ansvarlig for å handle inn vin til kurset

Praktisk informasjon

  • Som ved våre stedbaserte vinkurs er det ingen krav til forhåndskunnskap, dette vil være inspirerende og lærerike kurs for alle.
  • Etter påmelding vil du motta informasjon om hvilke to viner som smakes på kurset. Vinene koster til sammen ca 550 kr, finnes i basisutvalget og er tilgjengelig på de aller fleste Vinmonopol i Norge.
  • Påmeldingsfrist er kl. 15 dagen før gjennomføring.
  • Link, samt informasjon om oppkobling sendes på e-post dagen før gjennomføring.

Har du spørsmål eller problemer med påmelding send oss en e-post:
booking@kulinariskakademi.no

17/05/2020
11:00 - 12:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Kr. 100,- per husstand
Laster kart ....