Lunsjklubben på Hitchhiker

Dette er et tidligere arrangement
okt 25
12:00

Lunsjklubben på Hitchhiker

Velkommen til høstens andre utgave av Lunsjklubben x Hitchhiker, den månedlige søndagsklubben hvor Hitchhiker inviterer gjengen bak Lunsjklubben til en underholdene og minnerik matopplevelse. Første runde gikk av med et smell og ingenting tyder på at runde to blir noe mindre enn enda en braksuksess! Menyen er satt sammen av klubbens medlemmer og byr på ulike fristelser fra store deler av verden. I tillegg blir det DJ som sørger for ekstra god stemning gjennom hele dagen.

Lunsjklubben ble stiftet i 2014 av en gjeng matglade og sultne venner. I første omgang opererte de kun i en lukket gruppe, hvor de anbefalte spisesteder – og da særlig gode lunsjer – til hverandre. Folk utenfor den lukkede gruppen fikk nyss om Lunsjklubben, derfor flyttet de anmeldelsene sine ut på en åpen side på Instagram. Anmeldelsene er helt ærlige beskrivelser av restauranter, kafeer og andre spisesteder de besøker.

I dag består klubben av 8 medlemmer, med en bred og variert bakgrunn. Alt fra fotografer til forretningsmenn, akupunktører og advokater utgjør kjernen som spiser seg gjennom Oslo og omegn – og alle andre steder i verden de kommer over nye spisesteder som må testes. Alle i kollektivet er glade i gatemat, og da de fikk muligheten til å gjøre et samarbeid med Hitchhiker, var det derfor naturlig å velge noen av deres favoritter, med en egen Lunsjklubben-vri.

Vi minner om et begrenset antall plasser og anbefaler å være rask om du vil sikre deg bord til dette.

Dette er et tidligere arrangement
25/10/2020
12:00 - 17:00
Hitchhiker, 2. etasje i Mathallen
Laster kart ....