Mat og vin i kombinasjon

Bilde av rødvin
mar 24
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner?

På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Vil du lære om hvordan vi kan heve smaken i både maten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Vi gir deg en innføring i prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått og det blir smaksprøver på ulike kombinasjoner. Kokkene våre tilbereder fem ulike retter som dere alle får en smakebit av. De forskjellige smaksprøvene får følge av to ulike viner.

Klikk her for påmelding

Kursavgiften dekker følgende:Bilde av promo for "matvin"

  • Råvarene under kurset
  • Smaksprøver under kurset
  • Demonstrasjonskurs (ca 3 timer)
  • Smaksviner
  • Oppskriftshefte
  • Foredragsholdere

Slik gjennomføres kurset:

  • Demonstrasjonskurs der kokk og vinkelner lærer bort sin kunnskap
  • Deltakerne sitter i tilknytting til kjøkkenet
  • Du som deltaker er ikke aktiv på kjøkkenet, men observerer
  • Varighet på seansen ca 3 timer
  • Antall: 12-24 personer

Etter kurset har du lært:

  • Enkle kombinasjoner mellom mat og vin
  • Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
  • Tips og triks rundt mat og vin i kombinasjon
Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 21 39 55 72

E-post: tvp@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

24/03/2017
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Kr. 1 775,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi