Mat og vin i kombinasjon – fokus på sjømat

jan 25
17:00

Mat og vin i kombinasjon – fokus på sjømat

Denne kvelden vil du lære om sjømat og vin i kombinasjon og vi gir vi deg en innføring i hvordan du best gjør dette gjennom et demonstrasjonskurs på tre timer.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte.

Oppmøte kl. 16:45
Start kl.: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen 2 etg,
Vulkan 5, 0178 Oslo
Antall: 12 – 24 personer
Pris: Kr. 1.775,- pr. pers. inkl. drikke og middag
Varighet: 3 timer

Kursavgiften dekker følgende: 
  • Råvarene under kurset
  • Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter
  • Demonstrasjonskurs (ca. 3 timer)
  • To ulike viner til hver rett
  • Et hefte som omhandler maten og vinene
  • Foredragsholdere

Vi har tidligere hatt journalist Arnt Olav Klippenberg som gjest og han skrev begeistret et innlegg i Stavanger Aftenblad etter besøket hos oss. Hans opplevelse kan du lese mer om her. 

Slik finner du frem til Mathallen. 

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 23 23 15 80
booking@kulinariskakademi.no

*Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset.
25/01/2019
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1775
Laster kart ....