Mathallen by night: Aperitivo og restefest

Dette er et tidligere arrangement
Mathallen by night: Aperitivo og restefest
mai 11
16:00

Mathallen by night: Aperitivo og restefest

Denne torsdagen blir det servert «aperitivo» med småretter fra Gutta på Haugen på Torget, og baren kjører på med restefest etter italienske dager! 

Meny: 

Tomatcaprese; Hanasandtomater og San Marsanotomater, bøffelmozzarella og Aceto balsamico fra Guiseppe Giusti:

Kr. 49,-

Muskatgrissini med pesto surret i San Danielle:

Kr. 49,-

Ostefat; Tallegio Scalzo med Anfosso trøffelolje og havsalt, Pecorino Toscana med pære- og valnøttsyltetøy, og Monte Vernenese med Bybi gartnerihonning.

Kr. 49,-

Baren på Torget sitter igjen med et par nydelige italienske viner etter italienske dager, samt geiteøl etter geit- og kjefestivalen. Her blir det restefest med hyggelige priser! Baren har også et bredt utvalg av øl og vin utover dette, og alkoholfrie alternativer.

Det blir stemningsfulle toner på høytalerne, og flere av Mathallens serveringssteder rundt Torget tilbyr gode måltider til hyggelig pris. Ønsker dere å spille litt kort eller brettspill samtidig, har vi et stort utvalg spill til utlån.

Reserver bord nå, så er du og dine venner sikret plass! Bord kan reserveres her

P.S. Benytt anledningen til å bestille skinke til 17. mai. Av erfaring er det svært travelt dagen før 17. mai, så om du ønsker å spare deg selv for kø og tid, bestill skinken på forhånd. Gutta på Haugen har flere skinker å velge mellom, både italienske og norske:

Italiensk: San Danielle, Prusciutto di Suave og Parma Crudo.

Norsk: Hockey svinenakke og norskprodusert Kula fra ASK.

Dette er et tidligere arrangement
11/05/2017
16:00 - 22:00
Torget, midt i Mathallen
49,-
Laster kart ....