Taco & Tequila

des 09
12:00

Taco & Tequila

Fredagstacoen blir lørdagstaco denne dagen når vi igjen inviterer til Taco & Tequila på Torget.

Tacos El Brujo selger tacos til den store gullmedalje (og til en hyggelig pris sådan), og baren på Torget stiller med spesialtilpasset drinkmeny basert på Mexicos beste råvarer (også kjent som tequila, mezcal, m.m.).

Denne lørdagen byr Tacos El Brujo på helt vegansk meny:

  • Taco de Frijoles: En enkel og god klassiker basert på bønner med løk og hvitløk, toppet med vegansk ost. Serveres med salsa habanero og en mix av koriander og løk på siden.
  • Taco Flores de Jamaica: En veldig spennende og deilig taco basert på hibiskusblomst. Serveres med salsa habanero og en mix av koriander og løk på siden.
  • Taco de Barbacoa: En smakfull taco basert på aubergine! Lages med nellik, kumin, koriander, guajillo chile, tomat, løk og rødløk. Serveres med salsa habanero og en mix av koriander og løk på siden.
  • Tinga de Zanahoria: En sterk, men balansert taco basert på gulrøtter med tomat, løk, hvitløk, litt appelsin og chipotle. Serveres med salsa habanero og en mix av koriander og løk på siden. Retten er litt sterk.
  • Taco Vaffel: Ser ut som en vaffel men smaker som en Taco! Vaffel av maismel, med ditt valg av tacofyll. Anbefales med ost.
  •  Churritos: Små churros laget på økologisk hvetemel. Serveres med kokosblomstsukker og kanel.
  • Ugly Chia: En helt naturlig pudding basert på kokos, banan og chia.
  • Arozz sin leche: Rispudding laget på havremelk, mandelmelk og kokosblomstsukker.

 

Kveldens drinkmeny finner du i baren 😉

Det blir trivelige toner på høytalerne, restaurantene i Mathallen serverer take away (om du skulle få lyst på noe annet enn taco), og baren byr på et bredt utvalg av drikke med og uten alkohol.

Vi anbefaler å reservere bord på forhånd! Reserver bord her

VELKOMMEN TIL TACOPARTY!

09/12/2017
12:00 - 21:00
Torget, midt i Mathallen
4 stk tacos: 120,-
Laster kart ....

This post is also available in: English