Mathallen by night

mar 09
16:00

Mathallen by night

 

Opplev det pulserende livet i Mathallen på kveldstid.

Selv om butikkene stenger er Mathallen fortsatt åpen for for business utover kveldingen. Torsdag til lørdag kan du oppleve Mathallen by night med god drikke i glasset, spennende matopplevelser, fengende toner på høytalerne og en unik atmosfære. Spisestedene rundt Torget i Mathallen holder langåpent til 22.00, og baren er åpen til 23.00 på torsdag, og 00.00 fredag og lørdag.

Torsdag 9. mars spinner DJ’en plater og baren stiller med et bredt utvalg av øl og vin (og alkoholfritt).

Fredag 10. mars kommer hele Norges gladkokk tilbake til Torget. Etter braksuksessen under by:Larm forrige uke blir det igjen afterwork-party med nydelige cocktails og digg streetfood mekket av Gladkokken selv. DJ’en spinner plater, og vi hygger oss ut i nattetimene. Gladkokken er på plass på Torget fra kl. 16.00.

Lørdag 11. mars inviterer Torget til Bloody Mary Brunch fra kl. 13.00. Benytt deg av det unike food court-tilbudet og kjøp din favorittbrunsj fra ditt favorittsted i hallen. Bloody Mary’n komponerer du selv i vår selvbetjente Bloody Mary bar. Her er det nok Bloody Marys og Virgin Marys til alle!

Bloody Mary-baren er åpen utover kvelden, og DJ’en spinner plater. Restaurantene holder kjøkkenet åpent til 22.00 slik at du og dine venner får mat til drikken når dere skal ut og ta temperaturen på Oslos byliv.

Avslutt arbeidsuka og nyt helgen i hjertet av Mathallen, i hjertet av byen.

VELKOMMEN TIL MATHALLEN BY NIGHT HVER ENESTE HELG, TORSDAG-LØRDAG!

#mathallenbynight @mathallenoslo

09/03/2017 - 11/03/2017
16:00 - 22:00
Torget, midt i Mathallen
Laster kart ....