Mathallens bursdag: Digital kakekonkurranse

Dette er et tidligere arrangement
Mathallens bursdag: Digital kakekonkurranse
okt 01
Hele dagen

Mathallens bursdag: Digital kakekonkurranse

Lag Mathallens offisielle bursdagskake!

12. oktober fyller Mathallen Oslo 8 år! Vi skulle ønske vi kunne invitere til stor kakefest slik vi har gjort tidligere år, men denne gangen blir vi nødt til å gå for en mer digital variant. For kakefest skal det bli uansett!

Siden vi ikke kan prøvesmake kaker på Torget, går vi heller for stil og innsats i år. Vi ber alle bakeglade venner om å slenge seg på konkurransen om å lage Mathallens offisielle bursdagskake

SLIK DELTAR DU:

  1. Bestem deg for hva du vil lage
  2. Bruk den tiden du trenger hjemme på eget kjøkken.
  3. Når kaken er klar tar du et bilde av den og legger ut på Instagram eller Facebook med hashtag #mathallen8år. NB! Husk også å tagge Mathallen (@Mathallenoslo).

Ønsker man ikke å publisere bidraget sitt på egen Instagram/Facebook kan man gjerne dele bildet som kommentar her i eventet eller sende bilde på privat melding eller e-post: post@mathallen.no.

FRIST:

Siste frist for å dele/sende inn kakebilde er søndag 11. oktober. Du kan når som helst sende inn ditt bidrag frem til da. Det er også lov til å delta med flere kaker.

PREMIE:

Vi kårer 1., 2. og 3. plass, og legger ut topp tre oppskrifter på Mathallens hjemmeside og i sosiale medier. Bortsett fra heder og ære vil vinner motta et gavekort på kr. 1000,- fra Mathallen, 2. plass vil motta et gavekort på kr. 500,- og 3. plass mottar et gavekort på kr. 250,-

Vi gleder oss til å se hva dere finner på – masse LYKKE TIL – måtte den beste kaken vinne 😉