Mathallens bursdag: QUIZ

Dette er et tidligere arrangement
Mathallens bursdag: QUIZ
okt 09
19:00

Mathallens bursdag: QUIZ

Klikk her for direktesending

Klikk her for svarskjema

I anledning Mathallens 8-årsdag inviterer vi til «quiz for foodies» med Mathall-Frode, fredag 9. oktober kl. 19.00.

Daglig leder i Mathallen, Frode Malmo, er lidenskapelig opptatt av mat, drikke og bursdag. Og siden han ikke kan invitere til stort kalas i hallen, inviterer han seg selv og hans to gode venner Sverre Landmark og Mathias Steinbru inn i deres stuer. Fredag skal Frode & Co lose deg (og ditt lag) gjennom 30 artige spørsmål – live fra hjertet i Mathallen.

Det blir noen enkle og noen vanskelige spørsmål denne kvelden, og vi stoler selvfølgelig blindt på at ingen jukser! Og det beste med det hele – du kan delta i joggebuksa! Kombiner quiz med fredagstacoen, varm opp til gullrekka, plasser deg godt i godstolen med et glass vin, la det bli en del av fredagsvorset, eller dann et lag med vennegjengen via gruppechat.

Det krever ingen påmelding. Bare klikk deg inn på dette eventet 15 min før start. Da finner du link til direktesendingen på Youtube, og link til svarskjemaet. NB! Svar kort og konsist!
Frode & Co gleder seg til å tilbringe et par timer av fredagskvelden med dere. Ha maten klar og fyll opp glasset. Vi starter på slaget syv!

Og forresten, vi trekker et vinnerlag som mottar et gavekort på kr. 1000,-

Dette er et tidligere arrangement
09/10/2020
19:00 - 21:00
Mathallen Oslo
Gratis
Laster kart ....