Mathallens vinklubb: Julemat og vin

Bilde av et rødvinsglass
des 05
18:00

Mathallens vinklubb: Julemat og vin

Vin til julematen

Jula er tid for tradisjon og ofte velger man tradisjonelt når mat og drikke skal på bordet i juletiden. Men kanskje det er på tide utvide horisonten litt?
Denne kvelden får vi en gjennomgang av ulike røde og hvite viner som passer til tradisjonell julemat. For å smake på de ulike kombinasjonene vil vi også få smakebiter av ulike typer klassisk julemat. Det vil ikke bli et fullt måltid, men en del små smakebiter som passer godt sammen vinen vi får servert.

Om foredragsholderen

Emil Reinton er utdannet ved Norsk Sommelier Utdannelse og har en stor lidenskap for faget. De seneste årene har han jobbet på Asia og Vinoteket hvor han jevnlig holder vinkurs i mange ulike temaer.

Praktisk informasjon

Dato: Torsdag 5. desember
Tidspunkt: 18.00-19.30
Sted: Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen

Meld deg på vinkvelden her

Om Mathallens vinklubb

Mathallens vinklubb er en åpen medlemsklubb for alle som er glad i vin og som ønsker en sosial møteplass der man kan smake, lære og ha det hyggelig sammen. En gang i måneden vil vi arrangere medlemskvelder med ulike temaer som passer for alle som har interesse for vin. Ønsker du mer informasjon om vinklubbens arrangementer framover kan du sende en e-post til vinklubben@mathallen.no.

05/12/2019
18:00 - 19:30
Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen
Kr. 599,- per person
Laster kart ....