Mathallens vinklubb: Korte temakurs

okt 03
18:00

Mathallens vinklubb: Korte temakurs

Lær litt om mye

Denne kvelden byr vi på mange spennende temaer hvor alle kan lære mye nytt! I løpet av kvelden skal vi innom fire ulike temaer med ca 20 minutt per tema:
– Lær deg å smake vin
– Vinglass-test
– Mat og vin, 3 grunnregler
– Å velge vin på restaurant

Om foredragsholderen

Nanett er så og si oppvokst i restaurant da dette var en stor lidenskap i hennes familie. Hun utdannet seg som sommelier i 2006 ved Restaurant Akademiet i Stockholm. Hun har jobbet i bransjen i 20 år på alt fra enkle steder til Michelinstjernerestauranter og har hatt titler som restaurantsjef og Head sommelier. I dag er hun restaurantsjef på populære Le Benjamin som er en fransk bistro med fokus på mat og vin. Nanett er en sprudlende jente som gjerne deler sin kunnskap med andre!

Praktisk informasjon:

Dato: Torsdag 3. oktober
Tidspunkt: 18.00-19.30
Sted: Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen

Meld deg på vinkvelden her

Om Mathallens vinklubb:

Mathallens vinklubb er en åpen medlemsklubb for alle som er glad i vin og som ønsker en sosial møteplass der man kan smake, lære og ha det hyggelig sammen. En gang i måneden vil vi arrangere medlemskvelder med ulike temaer som passer for alle som har interesse for vin. Ønsker du mer informasjon om vinklubbens arrangementer framover kan du sende en e-post til vinklubben@mathallen.no.

03/10/2019
18:00 - 19:30
Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen
Kr. 495,- per person
Laster kart ....