Meat free weekday

Meat free weekday KA
mar 19
17:00

Meat free weekday

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk.

Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden. Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, rødbet «tartar», blomkålpizza, green curry og shea-pudding. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Lett middag
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1250,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Deltagende kokkekurs
  • Alle deltagere får veiledning i hele menyen
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
  • Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer

Etter kurset har du lært:

  • Alternative retter uten kjøtt og fisk
  • Rettene som er nevnt i teksten
  • Hvordan du kan tilberede  rettene og lage disse hjemme
  • Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Meat free weekday

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset

Har du problemer med påmelding, kan du ringe eller sende oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

19/03/2019
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 250,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi