Norgesmesterskap i Taco

Dette er et tidligere arrangement
Norgesmesterskap i Taco
nov 04
11:00

Norgesmesterskap i Taco

Etter fjorårets suksess med NM i Taco, har Apetina nå reist landet rundt på jakt etter restauranten eller food-trucken som kan gi oss Norges beste taco 2016! Her snakker vi ikke den tradisjonelle norske fredagstacoen, men spennende nye smaker som vil revolusjonere hva vi tenker er en skikkelig digg taco.

Du er velkommen til Mathallen 4. november for å se hva Norge har å by på av taco-fristelser. Du vil få se tacomestere i full fres, få inspirasjon til din egen fredagstaco og selvfølgelig en liten smaksprøve til alle så langt det rekker.

Oslos tacorestauranter vil konkurrere i en delfinale fra kl. 11.00, og vil kjempe mot kokker fra Stavanger, Bergen og Trondheim i en hovedfinale kl. 13.00. Én vinner vil bli kåret basert på presentasjon, innovasjon, smak og helhetsinntrykk av selveste hoveddommer, Chili Klaus.

La fiestaen begynne!

NB! Det er mange tacoelskere som vil delta på dette arrangementet så det vil være smaksprøver så lenge beholdningen rekker! Her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet, så møt opp ved start om du vil sikre deg Norges beste taco!

Dette er et tidligere arrangement
04/11/2016
11:00 - 14:30
Torget, midt i Mathallen
Gratis
Laster kart ....