Øl- og akevittsmaking

nov 13
18:00

Øl- og akevittsmaking

Bli med Ølakademiet og Hopyard på en reise i norsk øl- & akevitthistorie.

Ølakademiet tilbyr gode historier og akevittsmaking med fornøyelig fordypning i de små gleder. I Norge lages akevitt på potet, i andre land på korn. Få historien om «livets vann», fremstillingen og fatlagringen.

Hva skiller akevitt, norsk akevitt og linjeakevitt? Hvordan lagres de, hvordan oppstår forskjellene og hvilke retter passer de forskjellige akevittene best til? Her blir det fag, praktiske øvelser i akevittnytelse og smaking av øl i kombinasjon.

Kurset gjennomføres på Hopyard som ligger sentralt plassert midt i Mathallen på Vulkan. Her har de fokus på håndverksøl, og de ansatte skjenker med stor kunnskap lidenskapelig opp i glasset. Her finner du nesten garantert en øl som du aldri har smakt på. Et rikholdig utvalg av norske akevitter hører med, og de ansatte jobber etter verdier som kunnskap, entusiasme og gjestfrihet.

Meld deg på i dag og bli med på en underholdende reise om akevittens historie!

Aldersgrense: 20 år.

Meld deg på smakingen her.

13/11/2019
18:00 - 19:30
Hopyard, Mathallen Oslo
Kr. 645,- per person
Laster kart ....