Ost- og vinsmaking

ost- og vinsmaking
aug 18
17:15

Ost- og vinsmaking

Fredag 18. august inviterer Kulinarisk Akademi i samarbeid med Ma Poule til ost- og vinsmaking! Kulinarisk Akademi stiller med sin vinekspert, og Ma Poule stiller med franske oster. Smakskurset varer i 30 minutter og gjestene får smake på to oster og to glass vin. 

Ma Poule Mathallen serverer en nydelig Chevre og 18 måneders gammel Comté med følge av et glass Sancerre og et glass Côte de Brouilly. Kulinarisk Akademi sin vinansvarlig Heidi Iren Hansen leder dere gjennom smakingen. Alt dette til kun 159 kr.

Her er det drop-in som gjelder! Førstemann til mølla får bli med, påmelding og betaling foregår hos Ma Poule.

Om arrangementet: 

18.-20. august er det tid for Kulinarisk take-over i Mathallen. Kulinarisk Akademi inviterer til en helg fylt med lynkurs, smakinger, middager, konkurranser og kokkekurs.

Ost og vinsmaking arrangeres fredag 18. august kl. 17.15-17.45 og kl. 18.30-19.00.

18/08/2017
17:15 - 19:00
Mathallen Oslo
159,- per pers
Laster kart ....