Parteringskurs

Dette er et tidligere arrangement
Bilde av lammekjøtt
okt 15
18:00

Parteringskurs

Kjøp med deg et lam og meld deg på Annis pølsemakeri sitt parteringskurs for lam!

Dette er et deltagende kurs der du selv vil få utdelt ditt eget lam, som du selv skal partere. Kjøttet får du med deg hjem etterpå!

På kurset vil du lære å grovdele lam til:

– lår
– skank
– bog
– pinnekjøtt/ribbesider
– lammesadel
– rulleskinn til lammerull
– lage lammerull
– lage pinnekjøtt klart for salting og tørking

Lammene er lokale lam fra Rudi & Rønn i Gudbrandsdalen, blant Norges beste utvalgte med et snitt på 94 % stjernelam. Lammene slippes ut så fort det lar seg gjøre, og går på Gålåfjellet frem til september.  Lammene spiser kun gress!

PRAKTISK INFORMASJON

Størrelse på lammet er 20-25 kg. Prisen for lammet er kr. 139,- per kg.

Man kan godt være 2 stk til å dele på ett lam.

Kurset blir kun holdt ved minimum 2 deltagere, og det er plass til maksimum 6 lam på hvert kurs.

Om kursene blir fort utsolgt setter vi opp flere kurs.

Kursdatoer:

Torsdag 15. oktober kl. 18.00

Torsdag 22. oktober kl. 18.00

Torsdag 29. oktober kl. 18.00

 

Dette er et tidligere arrangement
15/10/2015
18:00 - 20:00
Mesaninen, 2. etasje i Mathallen
Laster kart ....