Pølsekurs med Annis pølsemakeri

Bilde av pølser fra Annis pølsemakeri
apr 21
17:00

Pølsekurs med Annis pølsemakeri

Lær å lag pølser sammen med Annis Pølsemakeri i Mathallen!

Å lage sine egne pølser er både gøy, spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut – og ikke minst smake.

Benytt deg av denne gylne muligheten til å bli opplært av butikkslaktermester Daniel Byskov.

På pølsekurset vil du få:

  • Utdelt 4 kg kjøtt av okse, kalv, lam og svin, samt 1 kg spekk
  • Vi stiller med urter, krydder og andre basisingredienser som passer til våre oppskrifter
  • Har du egne tilsetninger du vil ha i pølsen kan dette medbringes (gjelder ikke alkohol)
  • Ønskes det å bruke øl eller vin i pølsen kan dette kjøpes av Hitchhiker i samme lokale
  • Vi stiller med ulike pølseoppskrifter som du kan bruke, men du kan også lage din egen «freestyle»
  • Alle pølsene du lager får du med deg hjem
  • Vi stiller med pølsestapper og annet utstyr som vi behøver
  • Du får en underholdende og lærerik kveld med Annis-ansatte!
  • Fra vår samarbeidspartner Sous Vide får du også kr. 499,- i avslag på «Dick» pølsestapper som er regnet for å være den beste pølsestapperen for hjemmebruk og mindre profesjonelt bruk! Tilbudet gjelder 1 uke fra kursdato.

Om pølsekurset

Pølsene vi lager på dette kurset er grove pølser som er rå, men vi kommer til å fortelle noen ord om det å røyke pølser og spedde pølser. Det kommer også eget kurs om julepølser og spedde pølser til høsten.

Det er greit å være 2 når man lager pølser, så vi setter opp grupper på 2 personer per pølsestapper. Om du vil ha med en god pølsepartner så er dette en god anledning til å lage masse pølser sammen!

Noen av kursene blir holdt i Vulkan Matsal, nabolokalet til Hitchhiker. Her kan Hitchhiker stå for servering av alkohol og mineralvann, så dette kan bli en riktig hyggelig kveld! Disse datoene er merket med «Hitch».

Les mer her.

Bilde av logo Annis Pølsemakeri

21/04/2017
17:00 - 19:30
Mesaninen, 2. etasje i Mathallen
Kr. 1 200,- per person
Laster kart ....


#annispølsemakeri

This post is also available in: English