Pop-up: Ananas fra Réunion-øya

mar 13
11:00

Pop-up: Ananas fra Réunion-øya

13.-18. mars får Mathallen besøk fra Réunion-øya, og du kan kjøpe det som anses å være verdens beste ananas – the Queen Victoria pineapple!

The Queen Victoria pineapple er verdenskjent for sin særegne søte smak og myke konsistens. Ananasen ble oppdaget på den franske øya Réunion i 1668, og den har blitt høstet året rundt siden.

The Islands Company importerer og distribuerer eksklusiv tropisk frukt fra Réunion – en øy som ligger på UNESCOs verdensarvliste. På grunn av sin geografiske beliggenhet, mikroklima og fruktbare jord, er forholdene på Réunion perfekte for å dyrke eksepsjonelle ferske råvarer. De tropiske fruktene drar nytte av å bli dyrket i et miljø uten forurensning og som er rik på biologisk mangfold.

The Queen Victoria pineapple er derfor mer enn bare et søtt måltid. Ananasen gjør underverker for fordøyelsen, og den inneholder fiber og mangan som styrker immunforsvaret. Den er rik på vitamin C, jern, kalsium og magnesium. Også smaker den veldig godt!

Lyst til å smake? Ta turen innom Torget i Mathallen denne uken, og kjøp med deg en av Réunions smakfulle stoltheter hjem.

13/03/2018 - 18/03/2018
11:00 - 20:00
Torget, midt i Mathallen
Laster kart ....