Ribbeverksted

Juleribbe
nov 19
17:00

Ribbeverksted

Ribbemiddagen er mer enn sprø svor!

Kokkene på Kulinarisk Akademi viser deg suksessfaktorene for å lage den ultimate ribben. De vil demonstrere to forskjellige måter å tilberede ribben på. Kurset tar også for seg variert tilbehør som pølser, kål og saus.
De viser deg tips og triks til hvordan man bruker det som er igjen neste dag.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset

Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi (2. etasje i Mathallen)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-20 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Det serveres litt mat ved ankomst før en gjennomgang av kvelden.
  • Grundig demonstrasjon av to forskjellige måter å tilberede ribbe.
  • Deltakerne får demonstrert, samt være med å tilberede tilbehøret til ribben.
  • Kurset avsluttes med tips til bruk av gårsdagens ribbe

Etter kurset har du lært:

  • To måter å tilberede ribbe og svor
  • Passende garnityrer og tilbehør
  • Deilige måter å bruke opp restene av ribben

    Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen.

    Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.

    Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
    Telefon: 23 23 15 80
    E-post: booking@kulinariskakademi.no

    Her finner du litt praktisk informasjon før kurset.

    *Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset.

19/11/2019
17:00 - 21:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Kr. 1 500,- per person
Laster kart ....