Ribbeverksted

nov 07
17:00

Ribbeverksted

Våre kokker viser deg suksessfaktorene for å lage den ultimate ribben.
Vi vil demonstrere to forkjellige måter å tilberede ribben på.
Kurset tar også for seg variert tilbehør som pølser, kål og saus.
Vi viser deg tips og triks til hvordan man bruker det som er igjen neste dag.
Kursavgiften dekker følgende:
  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Lån av forkle
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-20 personer
Slik gjennomføres kurset:
  • Det serveres litt mat ved ankomst før en gjennomgang av kvelden
  • Grundig demonstrasjon av to forskjellige måter å tilberede ribbe
  • Deltakerne får demonstrert, samt være med å tilberede tilbehøret til ribben
  • Kurset avsluttes med tips til bruk av gårsdagens ribbe
Etter kurset har du lært:
  • To måter å tilberede ribbe og svor
  • Passende garnityrer og tilbehør
  • Deilige måter å bruke opp restene av ribben
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen.
Det vil være mulighet for å kjøpe drikke før og under kurset.
Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon:23 23 15 80
*Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset.
07/11/2018
17:00 - 20:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1500
Laster kart ....