Saturday Live: Oslo Djangoclub – Morten Stang Koppang

apr 27
17:00

Saturday Live: Oslo Djangoclub – Morten Stang Koppang

SATURDAY LIVE:
Oslo Djangoclub – Morten Stang Koppang

Django Reinhardt var historiens første gitarhelt og har vært en stor inspirasjon for musikere i alle sjangre. Nå hyller gruppen Touché Monet gitarvirtuosen ved å løfte fram noen av dagens største musikere i en konsertserie på 10 konserter. Konsertene vil være siste lørdagen i måneden.

Denne gangen fronter bandet blåseinstrumentalist Morten Stang Koppang. Han er en ung jazzmusiker fra Oslo, som først ble kjent som trompetist, men vil også spille ventiltombone på konserten på Smelteverket. Han er den første jazzstudenten født på 90-tallet som gjorde sin entre på jazzlinja i Trondheim der han dyrket Bebop og Hardbop-tradisjonen.

Arrangør av konsertene vil være Touché Monet, som er en av de ledende gruppene for stringswing og sigøyner-jazz. De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus over hele landet siden oppstarten i 2010. Touché Monet ga i 2018 ut sitt fjerde album, «Mosaic», på Hot Club Records – det største plateselskapet i verden for Django Reinhardt-inspirert musikk. De fikk flotte kritikker fra kulturjournalist Tor Hammerø,

27/04/2019
17:00 - 20:00
Smelteverket, kjelleren i Mathallen
Gratis inngang
Laster kart ....

This post is also available in: English