Saturday Live: The Swingville Bros

mai 04
17:00

Saturday Live: The Swingville Bros

Disse veteranene i det norske rock’n’roll/rockabilly-miljøet har fartstid helt tilbake til 70- og 80-tallet i grupper som Jydske Rev, Celeste, Frank Aleksandersen Band, Krangel, The Joysticks, The Houserockers, Chris Erichsens Orkester, The Act, The Willy B Review, High River og The Tempo Toppers.

Disse rutinerte gutta gir seg aldri og på sine «eldre dager» har de altså slått seg sammen i duoen The Swingville Bros – og det swinger kanskje mer enn noen gang. The Swingville Bros viderefører guttas kjærliget til rufsete rock’n’roll/rockabilly/country og forbløffer publikum med trøkket fra kun to mann.

Ep-en «Bad Hangover» har vært ute en stund, og duoen har på ny vært i studio. Noen av låtene derfra blir bl.a. å høre på en samleplate med norske rockabillyband – «Boppin’ Up North» – som kommer på Rockaround Records vinteren 2018.

Mange tomler bratt opp for The Swingville Bros’ varierte miks av obskure låter fra «Desperate Rock’n’Roll» og Sun-hylla til primitiv honky tonk fra gryta til Hank.

Dag Bøgeberg: vocal, guitar, drums
Frank Reiten: stand up bass

«Jeg hadde bange anelser da det bak ei stortromme og ei skarptromme satte seg til en gitarist, men PANG!, det rocka som faen. Jævlig tøft, og som det swingte!».
Johan Bjerke i Trysil

04/05/2019
17:00 - 19:00
Smelteverket, kjelleren i Mathallen
Gratis inngang
Laster kart ....


#smelteverket