Laster Arrangementer

Dette arrangementet har funnet sted

Skje med saus

25. januar 2022 | 17:00 - 20:00

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen.

Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Vi tar for oss 5 ulike sauser, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken:

  • Salsa Verde
  • Béarnaisesaus
  • Rødvinsaus
  • Skalldyrsaus/blåskjellsaus
  • Vaniljesaus

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage de ulike sausene under kyndig veiledning av våre kokker. Vi smaker sausene til ulike råvarer. Alle spiser det de selv har laget og har du noe til overs er du hjertelig velkommen til å ta de med hjem.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Deltagende matkurs (ca. 3 timer)
  • Rikelig med smaksprøver under kurset
  • Kurskompendier
  • Lån av forkle
  • Lån av utstyr under kurset
  • Foredragsholdere
  • Kurslokale

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Praktisk informasjon:

Oppmøte: Kl 16:45
Kursstart: Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Mathallen)
Pris per person: 1 350,- ink. mva
Antall: 12-24 personer

Slik gjennomføres kurset:

  • Demonstrasjon fra våre kokker
  • Dere er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige sausene

Etter kurset har du lært:

  • Sauser som passer fint for selskaper
  • Hva de ulike sausene kan brukes til
  • Forskjellige teknikker

Har du problemer med påmelding? Ring eller send oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte

Sauser til selskap

25. januar 2022 | 17:00 - 20:00

Sted

Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Vulkan 5
Oslo, 0178 Norge
+ Google-kart

1350