Sjokolade og vin i kombinasjon

feb 14
19:00

Sjokolade og vin i kombinasjon

Sjokolade og vin i kombinasjon. Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave. Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin. Ser man derimot nærmere på sjokoladens kakaoinnhold, dens kvalitet, kombinasjonen den inngår i og eventuelt tilbehør vil oppgaven straks føles mer overkommelig og en større variasjon av drikkevalg er mulig.

Denne kvelden smaker vi oss frem til perfekte kombinasjoner av sjokoladedesserter og vin, og vi smaker musserende-, hvite-, røde-, og forsterkede viner. Vi smaker fem ulike drikker og fem ulike tilberedninger av sjokolade.

Og ettersom dette arrangeres på selveste Valentines Day dekker vi koselig tomannsbord, og bord tilpasset antallet på din booking.

Dato: Torsdag 14. februar 2019
Oppmøte kl 18:45
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Tidspunkt: 19.00-21.00
Pris: kr. 995,- per person, dette inkluderer all mat og drikke

Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:

Telefon: 23 23 15 80

Mail: cv@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

14/02/2019
19:00 - 21:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1500,- per person
Laster kart ....