To generasjoner

Barn og voksne på kurs hos Kulinarisk Akademi
jan 13
11:00

To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Det blir en utfyllende demonstrasjon der de ulike teknikkene gjennomgås. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager fire ulike retter. Dagens meny er fiskenuggets, ravioli og kyllingtaco. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarer
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 2 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Rikelig med smaksprøver under kurset
  • Foredragsholdere

Oppmøte kl 10:45
Kurs start 11.00 til 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris for et barn i følge med en voksen: 1500,- ink mva
Antall: 12-22 personer
Kurset er tilpasset barn over 7 år.

Slik gjennomføres kurset:

  • Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
  • Parvis er deltagerne med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige rettene
  • Rettene spises underveis i kurset

Etter kurset har dere fått:

  • Innblikk i noen matretter som er enkle å lage sammen og kan gi økt matglede for store og små

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Har du problemer med påmelding, kan du ringe eller sende oss en e-post:
Telefon: 23 23 15 80
E-post: booking@kulinariskakademi.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

13/01/2018
11:00 - 13:00
Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
1 500,- per person
Laster kart ....


#kulinariskakademi

This post is also available in: English