Den store vaffeldagen

mar 25
11:00

Den store vaffeldagen

Fra hjerte til hjerte

25. mars er det vaffelens dag, og i den forbindelse gjentar Mathallen fjorårets suksess og inviterer til VAFFELFEST. I år, som ifjor, er dette en innsamlingsaksjon for Vaffelgutta og Stiftelsen Petter Uteligger. Torget i Mathallen blir gjort om til vaffelstasjon, og alle inntektene fra vaffelsalget går til disse to organisasjonenes arbeid for å bedre hjemløses levevilkår i Oslo.

Dagens vaffelmeny består av alt fra tradisjonelle vafler med rørte bær til spennende varianter med sjokolade eller blåbær.

Alle inntektene går uavkortet til Vaffelgutta og Stiftelsen Petter Uteligger sitt arbeid med å bedre levevilkår for hjemløse i Oslo. Alle vaflene som selges denne dagen koster fra 25 kroner og oppover. Det vil si – du betaler minimum 25 kr, og kan selv velge om du ønsker å legge på litt ekstra på beløpet. Betaling gjøres på Vipps eller kontant. Det er også mulig å betale med kort i baren på Torget.

Har du ikke anledning til å spise vafler i Mathallen denne dagen, men likevel ønsker å donere penger til Vaffelgutta og Stiftelsen Petter Uteligger? VIPPS til 10 645

I 2017 deltok flere tusen på vaffeldagen i Mathallen og vi samlet inn hele 70 000 kroner som da også gikk til Vaffelgutta og Stiftelsen Petter Uteligger. Klarer vi å slå disse tallene i år?

Bli med og støtt en god sak – velkommen til Vaffeldagen. 

Vaffeldagen sponses av: Wilfa, Lerum, Tine, Bremykt og Kulinarisk Akademi.

25/03/2018
11:00 - 18:00
Torget, midt i Mathallen
Laster kart ....

This post is also available in: English