Italienske dager i Mathallen 3.-5. mai!

I tre dager skal Mathallen ose av Italia! Våre aktører med hjertet i og for Italia vil presentere sine beste råvarer, smaker og oppskrifter for store og små. Gjennom sin kjærlighet for italiensk mat og atmosfære vil de gi gjestene en italiensk totalopplevelse utenom det vanlige.

Program

Torsdag 3. mai

Hele dagen: Et utvalg av Mathallens butikker og aktører byr på spennende italienske produkter og deilige italienske retter på menyen! Baren på Torget serverer et bredt utvalg italienske dråper.

Fra kl. 17.00: Mathallen by night
Inviter med deg vennegjengen eller kollegaene og nyt atmosfæren i Mathallen på kveldstid. På Torget midt i Mathallen finner du meny med forslag til ulike italienske retter hos forskjellige aktører. Velg ut din favoritt, bestill hos utsalgssted og ta med deg maten tilbake til Torget, italienske dråper får du kjøpt i baren.

Fredag 4. mai

Hele dagen: Et utvalg av Mathallens butikker og aktører byr på spennende italienske produkter og deilige italienske retter på menyen! Baren på Torget serverer et bredt utvalg italienske dråper.

Fra kl. 18.00: Italiensk festmiddag med Kulinarisk Akademi:
Kokkene fra Kulinarisk Akademi tilbereder en lekker 4-retters meny basert på råvarer hentet fra ulike aktører i Mathallen; Via ItaliaGutta på HaugenAnnis pølsemakeriVulkanfiskThe Cupcake & Pie Co.PARADIS Gelateria. Dette blir en eksklusiv aften hvor italienske smaker står i sentrum, og gjestene kan nyte utsøkt mat med god underholdning til. I løpet av middagen blir det italiensk opera med sanger Thomas Ruud og pianist Stefan Ibsen Zlatanos
Billetter ligger ute for salg – kun 40 plasser! Oppdatering: Utsolgt!

Lørdag 5. mai

Hele dagen: Et utvalg av Mathallens butikker og aktører byr på spennende italienske produkter og deilige italienske retter på menyen! Baren på Torget serverer et bredt utvalg italienske dråper.

Kl. 13.00: Gratis Olivenoljekurs på Pokalen:
I forbindelse med Italienske dager i Mathallen kommer Jørgen Lund fra Livio Norge til Vulkan for å gi en innføring i olivenoljesmaking. Jørgen er Norges eneste utdannede olivenoljesmaker. På kurset vil deltakerne på smake på ulike typer olivenolje, forstå forskjellen på dem samt lære hvilke smaker man kan kjenne. Kurset er gratis og det er plass til 20 deltakere!
Oppdatering: Kurset er fullbooket!

Fra kl. 17.00: Italiensk aperitivo med Gutta på Haugen
Velkommen til en lørdagskveld med italienske dråper i baren og smakfull aperitivo fra Gutta på Haugen på menyen. Gutta på Haugen komponerer en snack-tallerken med noen av sine beste italienske oster og kjøttprodukter. Baren på Torget byr for anledningen på et utvalg av Italias mest populære drinker og flere gode italienske viner og øl.
Reserver bord her!

Velkommen til italienske dager i Mathallen, vi håper du blir god og mett! Del gjerne dine opplevelser med oss: @mathallenoslo #italienskedager2018