Julebord i Mathallen

Er du på jakt etter det perfekte lokalet til firmaets julebord, førjulstreffet med vennegjengen eller konas 50-årslag? Mathallen har alt du trenger!

Mathallen er full av gode råvarer og folk som kan mye om god mat og drikke, og vi har flere ulike lokaler som passer ypperlig til små og store selskap.


Torget

Midt i hjertet av Mathallen finner du Torget. Her kan dere sitte sammen, men bestille mat fra forskjellige steder i Mathallen. Drikke nytes fra Torgets egen bar hvor det selges mineralvann, kaffe, øl og vin.

Ønsker dere julemat har Torget inngått en samarbeid med Smelteverket, og tilbyr en egen juletapas-meny som dere kan dele på Torget. Juletapas koster kr. 495,- per person og består av en spennende kombinasjon av julens beste råvarer inkludert dessert.

Klikk her for å se juletapas-menyen

Julebord på Torget med juletapas fra Smelteverket kan bookes torsdag, fredag og lørdag fra 16. november til 22. desember. OBS! Noen av disse dagene kan være fullbooket. 

For mer info, kontakt
Vulkan Booking
Post@vulkanbooking.no


Vulkan Matsal

I 2. etasje i Mathallen ligger det et allsidig lokale som egner seg svært godt til lukkede selskap for alt fra 20 til 100 personer. Maten er det Hitchhiker som står for.

For mer info, kontakt
Sandra Olsen
post@vulkanmatsal.no
Tlf: 954 51 466


Kulinarisk Akademi

De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse et kreativt event, kick-off eller selskap. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til opptil 200 personer. Hva med Mathallsafari, kokkekamp eller en kulinarisk minglefest? Les mer om de ulike pakkeløsningene Kulinarisk Akademi kan tilby.

For mer info, kontakt
booking@kulinariskakademi.no
Tlf: 23 23 15 80


Smelteverket

Smelteverket har Skandinavias lengste bar og med store vinduer rett ut mot Akerselva, er dette et helt særegent lokale i kjelleren i Mathallen med kapasitet til opptil 200 gjester. De har er stort utvalg øl på fat og en matmeny bestående av en rekke småretter som passer perfekt for å dele med gode kollegaer eller venner.

For mer info, kontakt
Iliana Kefalopoulou
events@smelteverketoslo.no
Tlf: 21 39 80 59


For mindre selskap
Vi har løftet fram stedene over fordi de egner seg for større grupper. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider. For full oversikt over våre restauranter, se www.mathallen.no/butikker.