Julegaver fra Galopin

Julegaver fra Galopin

Galopin er en fransk delikatessebutikk med mange dedikerte ansatte bak disken. De tilbyr franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat, patéer og andeconfit-sandwich. Og mange andre delikatesser!

Her finner du utvalgte gavepakker fra Galopin. De fleste kan være i romtemperatur, men hyttepakken bør oppbevares kjølig. Pakkene kan leveres i Oslo og Bærum for kr. 299. Gratis leveranse for bestilling over kr. 3 000.

Ta kontakt med mathallen@galopin.no for å legge inn en bestilling.

La Rillette

La Rillette Galopin

Rillettes er fransk tradisjonsrik grov paté. Gaven inneholder en anderillettes med røkt andebryst, en gåserillettes og en chutney for de som liker litt sødme med patéen. Den perfekte gaven til paté-elskere!

Kr. 289

Trøffelsmak

Trøffelsmak

Svinepaté med trøffeljuice og en sterk trøffelsennep. Det er aldri feil med litt trøffel til jul!

Kr. 219

Hyttepakke

Hyttepakke

Pakken alle burde ta med på hytta! Den inneholder 1 spekepølse av svin (kåret til Frankrikes beste spekepølse i år!), 1 villsvin-paté, 1 sjokolade fra Belgia og 1 Savora-sennep (søt sennep med litt honning).

Kr. 439

Trøffelfest

Trøffelfest

Alt man trenger når man elsker trøfler! Pakken inneholder Maldonsalt med svarte trøfler, trøffelolje, sjokoladetrøfler med trøffelsmak, anderillettes med trøffeljuice.

Kr. 499

Sørvest-Frankrike

Sørvest-Frankrike

Denne inneholder 1 boks med andeconfit (4 lår som ligger i andefett), 1 andepaté med steinsopp, 1 Meaux-sennep (grov og sterk sennep med sennepsfrø), 1 pose med tørket steinsopp. Perfekt for de som savner Sørvest-Frankrike!
Tips: Bruk andefett til å steke rotgrønnsaker i ovnen. Alt smaker bedre med andefett!

Kr. 799