Julegaver fra Ost & Sånt

Julegaver fra Ost & Sånt

Ost & Sånt spesialiserer seg på gode norske gårdsoster, både økologiske og konvensjonelle, laget på kumelk og geitemelk, pasteuriserte og upasteuriserte, samt et mindre utvalg av de beste importerte ostene. De har også et bredt utvalg av norsk tradisjonsmat innen spekemat, syltetøy, honning, mel, flatbrød, lefser m.m.

Her finner du noen av Ost & Sånt sine beste gavetips. Du kan stikke innom butikken og plukke ut dine favoritter selv eller du kan sende en melding til tlf. 924 44 551 om du ønsker å legge inn en bestilling. Det gjelder også om du ønsker en annen variant av syltetøy eller marmelade til de foreslåtte gavekurvene.

Edamerost

Edamer Ost & Sånt

Edamerost er blitt en juletradisjon i Norge. Ekte Hollandsk Edamer har mye mer smak enn «rund Norvegia» og gjør julefrokosten enda bedre.

Vi har også noen fra 2019, som vi har lagret for spesielt osteglade.

Kr. 199 (ca 900 g)

Fenalår på villsau

Fenalår Villsau

Disse lammene har beitet på bl.a. tang og gress med salt fra blåsten fra havet, på Norges vestligste sted; Solund. Det gir en nydelig smak til det milde villsaukjøttet. Lårene er laget og tørket på «godt gammeldags vis». Ikke noe sprøyting og hurtigtørking her. Dette er modnet, slik gode fenalår skal være.

Kr. 499 (ca 1 kg)

Geitost

Geitost Sorte Gryte

Ekte Geitost fra Den Sorte Gryte.
Vi er overbeviste om at dette er Norges beste brunost. Den lages på myse fra gårdens egne geiter, og tilsettes geitefløte for å få mer smak og fylde. Den kokes så i støpejernsgryte med vedfyring. Det blir faktisk så godt at vi bruker denne som konfekt til kaffe og cognac.

Gavekurv "Jul"

Her er en god blanding av noe av det som gjør julefrokosten enda bedre. Gavekurv med baconpølse, juleost, Knekks fra Rørosbakeren og multer fra Lofoten.

Kurven er pakket i cellofan, med gavebånd, og er klar til å gis bort. Den kan også stå i moderat romtemperatur i flere dager.

Kr. 399 (normal pris kjøpt enkeltvis er kr. 465)

Gavekurv "Nord-Norge"

Gavekurv med noe av det ypperste Nord-Norge har å by på. Nordlys-gløgg på vill mjødurt fra Finnmark, Brun Geitost fra Den sorte Gryte utenfor Lødingen, speket indrefilet av hval fra Erdahl i Kabelvåg, Fjellgull (tørket reinkjøtt) fra Kautokeino og multer fra Lofoten.

Kurven er pakket i cellofan, med gavebånd, og klar til å gis bort. Om ønskelig, så kan vi også sette på navn, firmalogo eller annen tekst. Den kan også oppbevares i moderat romtemperatur i flere dager.

Kr. 549 (normal pris kjøpt enkeltvis er kr. 634)

Gavepakke "Julepølser"

Gaveeske med 3 forskjellige spekepølser:
Rødvin, Hvitløk og Bacon.

Kr. 299 (normal pris kr. 357)

Gavepakke "Viltpølser"

Gaveeske med 3 forskjellige spekepølser:
Reinsdyr, Hval og Elg.

Kr. 299 (normal pris kr. 367)