15. desember

[vc_row css=».vc_custom_1606492417792{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»2/3″ css=».vc_custom_1606499220127{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_single_image image=»15614″ img_size=»full» alignment=»center» onclick=»custom_link» img_link_target=»_blank» link=»https://www.facebook.com/sebastienbruno.no»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_custom_heading text=»Luke 15:
SebastienBruno» font_container=»tag:h2|font_size:40|text_align:center|color:%23ef4136″ google_fonts=»font_family:Satisfy%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»][vc_column_text]

Dagens premie er:

Stor sjokolade-julenisse fylt med 15 konfektbiter.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=»50px»][vc_btn title=»Delta her» style=»classic» shape=»square» color=»danger» align=»center» button_block=»true» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsebastienbruno.no||target:%20_blank|» css=».vc_custom_1607940954699{padding-top: 20px !important;}»][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503852817{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]

Vår juletradisjon

Julen hos SebastienBruno er fylt av håndlagde figurer laget av eksklusiv sjokolade. Fargerike og spiselige nisser, snømenn, juletrær, julegriser og julekuler pryder butikkhyllene år etter år og har blitt en fast juletradisjon hos oss til glede for både store og små. Kvalitet og gode råvarer står alltid i fokus og julen er intet unntak. Vi er lidenskapelig opptatt av nyskapning og hvert år vil du oppdage nye makroner og kaker med spennende julesmaker.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503867666{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column][vc_column_text]

Sjokoladeganasj

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503879125{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»15617″ img_size=»full»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]Ingredienser

200 g fløte
180 g mørk sjokolade
70 g romtemperert usaltet smør

Fremgangmåte

1.  Ha fløten i en kjele og varm opp under middels temperatur. Fløten skal ikke kokes (ca 80 grader). Her kan det tilsettes smak etter ønske (f.eks te, chili, kaffe).

2.  Ha sjokoladen og smør i en bolle.

3.  Når fløten er varm heller du den over sjokoladen og smøret. Rør forsiktig rundt til alt er blandet.

4.  Overfør blandingen til en sprøytepose og fyll ønskede former.

Fløten kan byttes ut med f.eks bringebærpuré (eller andre puréer) om man ønsker en mer fruktig variant.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503890081{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Om SebastienBruno

SebastienBruno er en eksklusiv sjokoladeforretning. Her blir du forført av sjokoladelukter, fransk aksent, lekre sjokoladeskulpturer, konfekt, makroner og andre fristelser.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]