21. desember

[vc_row css=».vc_custom_1606492417792{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»2/3″ css=».vc_custom_1606499220127{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_single_image image=»15686″ img_size=»full» alignment=»center» onclick=»custom_link» img_link_target=»_blank» link=»https://www.facebook.com/GuttapaHaugen»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_custom_heading text=»Luke 21:
Gutta på Haugen» font_container=»tag:h2|font_size:40|text_align:center|color:%23ef4136″ google_fonts=»font_family:Satisfy%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»][vc_column_text]

Dagens premie er:

Gavekurv med Stilton ost, pepperkaker, sennep-dillsaus, honning med valnøtter, Lakrids og Manzanilla oliven.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=»50px»][vc_btn title=»Delta her» style=»classic» shape=»square» color=»danger» align=»center» button_block=»true» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGuttapaHaugen||target:%20_blank|» css=».vc_custom_1608533613337{padding-top: 20px !important;}»][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503852817{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]

Min juletradisjon

Navn: Thomas, daglig leder hos Gutta på Haugen

Hjemsted: Frankrike

De ansatte hos Gutta kommer fra forskjellige deler av Europa, og juletradisjonene er egentlig ganske like. Daglig leder Thomas er opprinnelig fransk.

«I Italia og Frankrike feirer vi jul bare den 24. og 25. desember med storfamilien. Da har vi stor middag den 24. og stor lunsj hos besteforeldrene den 25. Det er vanligvis mye mat! I Italia begynner man med pastaretter som forrett; hovedrett med grillet lam og/eller ribbe som i Norge; kaker eller panettone til slutt. I Frankrike er det vanlig å spise foie gras som forrett, kalkun eller sjømat (avhengig hvor man kommer fra) og kaker til slutt. Det viktigste er å være samlet alle sammen rundt bordet og spise god mat og drikke god vin. Julegavene ligger foran juletreet og vi kan åpne gaver den 24. eller på morgenen den 25. Byer er pyntet med juletrær, lys i gatene og julemarkeder. Det er ikke så stor forskjell fra Norge, men vi venter litt lenger ut i desember før vi drar frem julepynten.»[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503867666{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column][vc_column_text]

Mitt juletips

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503879125{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»15682″ img_size=»full»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»15684″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503890081{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Om Gutta på Haugen

Gutta på Haugen har som visjon å tilby det beste innen ost, spekemat, andre delikatesseprodukter, frukt, grønnsaker, lakris og sjokolade. Produktene kommer fortrinnsvis fra Norge og andre land i Europa med vekt på Frankrike og Italia. Gutta på Haugen startet i 1994 og har sin hovedbutikk på St. Hanshaugen i Oslo, med en egen avdeling i Mathallen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]