4. desember

[vc_row css=».vc_custom_1606492417792{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»2/3″ css=».vc_custom_1606499220127{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_single_image image=»15474″ img_size=»full» alignment=»center» onclick=»custom_link» img_link_target=»_blank» link=»https://www.facebook.com/GalopinOslo»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_custom_heading text=»Luke 4:
Galopin» font_container=»tag:h2|font_size:40|text_align:center|color:%23ef4136″ google_fonts=»font_family:Satisfy%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»][vc_column_text]

Dagens premie er:

Fransk ostefat til en verdi av kr. 600,-

[/vc_column_text][vc_empty_space height=»50px»][vc_btn title=»Delta her» style=»classic» shape=»square» color=»danger» align=»center» button_block=»true» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGalopinOslo||target:%20_blank|» css=».vc_custom_1606897645424{padding-top: 20px !important;}»][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503852817{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]

Min juletradisjon

Navn: Arthur, daglig leder hos Galopin

Hjemsted: Frankrike

Juletradisjoner varierer i Frankrike avhengig av hvor man bor (langs kysten, midt i landet, osv). Men det er ofte en felles gjenganger i måltidene: OSTEFAT!

Fra julaften til senere i romjulen nyter franskmenn oster enten etter middag, eller som nattmat etter en lang julelunsj. Ostefat er det måltidet som serveres flere dager på rad i julen.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_empty_space][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503867666{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column][vc_column_text]

Andeconfit med rotgrønnsaker

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503879125{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»15480″ img_size=»full»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]Sett først boksen i varmt vann for å løsne fettet.

Kutt rotgrønnsaker (gulrot, sellerirot, pastinakk, rødbeter, eller noe annet du har lyst på) i store biter.

Stek rotgrønnsakene i ovnen med andefett i cirka 45 minutter. Alt smaker bedre med andefett! Ta vare på fettet.

Ta lårene forsiktig ut av boksen og brun dem i stekepanne først med skinnet ned. Stek deretter andelårene i ovnen på 180°C grader i 15-20 min, legg dem på rist over rotgrønnsaker.

Sprøtt andeskinn, mør andeconfit, myke bakte grønnsaker – helt nydelig![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1606503890081{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}»][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Om Galopin

Galopin tilbyr franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat, pateer og andre delikatesser. De serverer også byens kanskje beste andeconfit-sandwich.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]