Julemeny Helt Vilt

Helt vilt logo 800x450

Selskapsmeny 1

Forrett: Tynnbrød med reinsdyrskav, tyttebærmayo, salat og granateple.
Hovedrett: Juletallerken (sprøstekt ribbe, pølse, medisterkake, rødkål, poteter, rørte tyttebær og eplechutney)
Dessert: Panna cotta med bringebærcoulis

A, Velkomstdrink, forrett, hovedrett, dessert: kr 599,-
B, Forrett, hovedrett, dessert: kr 529,-
C, Hovedrett, dessert: kr 429,-

 

Selskapsmeny 2

Forrett: Tynnbrød med reinsdyrskav, tyttebærmayo, salat og granateple.
Hovedrett: Indrefilet av hjort (fløtegratinerte poteter, grillede grønnsaker, viltsaus med rosepepper, rørte tyttebær).
Dessert: Panna cotta med bringebærcoulis

A, Velkomstdrink, forrett, hovedrett, dessert: kr 599,-
B, Forrett, hovedrett, dessert: kr 529,-
C, Hovedrett, dessert: kr 429,-

 

Selskapsmeny 3

Forrett: Mini lasagne med sopp og timian
Hovedrett: Finnbiff (reinsdyrskav, gulrot og bacon i fløtesaus. Serveres med potetstappe og rørte tyttebær).
Dessert: Panna cotta med bringebærcoulis

A, Velkomstdrink, forrett, hovedrett, dessert: kr 579,-
B, Forrett, hovedrett, dessert: kr 487,-
C, Hovedrett, dessert: kr 398,-

 

Selskapsmeny 4

Forrett: Hummus og falafel.
Hovedrett: Hjorteburger med trøffelmayo, Jarlsberg, salat og karamellisert eple i burgerbrød bakt med surdeig og øl, pommes frites og dip.
Dessert: Panna cotta med bringebærcoulis

A, Velkomstdrink, forrett, hovedrett, dessert: kr 499,-
B, Forrett, hovedrett, dessert: kr 427,-
C, Hovedrett, dessert: kr 338,-

Hele selskapet må velge samme meny. Selskapsmenyene kan tilpasses i forhold til allergier, religion, og eventuelt andre behov.

Bestill selskapsmeny ved å sende e-post til post@heltviltoslo.no.