Kokkelandslaget inviterer til prøvemiddag i Mathallen

Kokkelandslaget og Kokkelandslaget Junior er på vei til Culinary World Cup i Luxembourg i november (VM for Kokkelandslag)*. For å trene på å tilberede og servere sin meny inviterer de deg og de du ønsker å ha med deg til bords til prøvemiddager i Mathallen.

En av konkurransene i Culinary World Cup er «RESTAURANT OF NATIONS». Her skal lagene tilberede og servere en 3-retters meny til henholdsvis 110 gjester for Kokkelandslaget og 70 gjester for Kokkelandslaget Junior.

Program 8. september:

Kl. 11.00: Kokkelandslaget (junior) serverer Contemporary buffet – kalde og varme retter for kun 10 gjester (VIP-bord) på Torget i Mathallen.

Kl. 12.30: Kokkelandslaget (senior) starter tilberedning av kveldens prøvemiddag.

Kl. 17.00-18.00: Oppmøte middagsgjester, underholdning og praktisk info

Kl. 18.30: Kokkelandslaget serverer 3-retters meny for 110 gjester på Torget i Mathallen.

Billettene kjøper du av Norges Kokkemesteres Landsforening. Send din billettbestilling eller spørsmål til espen@nkl.no
Oppdatering: Prøvemiddagen 8. september er utsolgt!

All maten vil bli tilberedt på Torget i Mathallen, og publikum er hjertelig velkommen til å komme og se kokkelandslagene «in action». 

*OM CULINARY WORLD CUP
Culinary World Cup arrangeres hvert fjerde år, og er blant de to viktigste konkurransene for De Norske Kokkelandslagene. Culinary Olympics arrangeres også hvert fjerde år, og er den gjeveste konkurransen for hele verdens kokkelandslag å delta i. Norges kokkelandslag har prestert godt siden de deltok for første gang på slutten av 1970-tallet med Arvid Skogseth som leder for Det Norske Kokkelandslaget. Konkurranseformen for begge konkurransene har vært lik gjennom flere tiår, kun endret/vært preget av tidens uttrykk og årenes trender.

Les mer om konkurransen her