Mathallen inviterer til bursdag!

12. oktober fyller Mathallen 6 år, og dette skal selvfølgelig markeres! Vi starter bursdagsfeiringen allerede torsdag 11. oktober og holder det gående ut uken. Og ALLE er invitert!

Det hele braker altså løs torsdag 11. oktober da vi inviterer til storslått bursdagsmiddag med stjernekokk Mikael fra Michelinrestauranten Kontrast. Dagen etter, på selveste bursdagen, inviterer vi til bursdagsfest med Gladkokken. Lørdag blir bursdagshelgens kulturelle innslag – for både barn og voksne – med konserter flere steder på Vulkanområdet. Og på søndag er det tid for KAKE!

PROGRAM

Hver dag: Bursdagtilbud fra et utvalg av Mathallens aktører.
Ta turen til Torget og sjekk ut bursdagsmenyen. Her finner du et utvalg av bursdagstilbud fra Mathallens butikker og serveringssteder. Finn dine favoritter, bestill maten hos de aktuelle aktørene og nyt maten på Torget med noe godt i glasset fra baren. Torget bar har også egen drinkmeny med spennende bursdagsdrinker for anledningen.

Torsdag: 

19.00 – 22.00: Mathallens one night only bursdagsmiddag med Mikael Svensson fra Restaurant Kontrast. Vi inviterer 60 heldige gjester til å feire bursdag med oss. Og når vi lager fest i byens beste mathall, må vi ha ha en av byens beste kokker på kjøkkenet. Mikael Svensson fra stjernerestauranten Kontrast på Vulkan har satt opp en 4 retters festmeny med sesongens fristelser, som sopp og vilt og mye annet godt!
Utsolgt!

Fredag:

07.30 – 09.30: Mathallens maskotter/største fans/lakeier deler ut søtsaker og gratis kaffe til alle som passerer Mathallen på vei til skole eller jobb.

16.00 – 18.00: After Work Oysters på Vulkanfisk. Halv pris på østers i østersbaren til Vulkanfisk. NB! Bord må reserveres på forhånd!

17.00 – 21.00: Vinsmaking på Andorinha! Vin fra Madeira. Kr. 200,- per person.

17.00 – 22.00: Gladkokkens afterwork bursdagsparty! Gladkokken tar turen tilbake til Mathallen for å lage skikkelig fest. Her blir det masse deilig mat, cocktails, DJ og garantert Gladstemning!! Hold av datoen og reserver bord tidlig. Bord kan reserveres her

Lørdag:

10.30 – 16.30: Gratis sliping av kniver og demo-kurs med Skarpe Kniver på Torget

11.00 – 12.00: Minifestival med Aksel Kolstad på Café de Concert: Barnekonsert.
Den unge norske pianisten, komponisten og entertaineren Aksel Kolstad er en uredd og original musiker og kunstner som skreddersyr klassiske konserter for et hvilket som helst publikum. Han inspirerer og underholder, og kombinerer musikken med gøyal humor.

Café de Concert holder til i Vulkan Depot-bygget, rett over gaten fra Mathallen. Fri entré!

13.00 – 14.00: «Meg og kammeraten min». I anledning vår bursdag inviteres det til fest for alle barna med «Meg og kammeraten min» på Vulkan Arena (vis-a-vis Mathallen). Meg og kammeraten min er en Spellemannsnominert duo bestående av Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Gutta fremfører et show med egenkomponerte låter med en humor som passer like godt for barn som for voksne.

Inngang: Kr. 145,- (gratis for barn under 2 år). Billetter kan kjøpes her, eller i døra.

13.00 – 14.00: Minifestival med Aksel Kolstad på Café de Concert: Gina McCormack (fiolin) og Nigel Clayton (klaver). Billetter kjøpes i døren.

15.00 – 16.00: Minifestival med Aksel Kolstad på Café de Concert: Christian Grøvlen (klaver) – Golbergvariasjonene. Fri éntre.

17.00 – 19.00: Bursdagsfeiring på Smelteverket, i kjelleren til Mathallen, med Saturday Live: Big Truck, drinker, popcorn og hyggelig bursdagsstemning

17.00 – 22.00: Barnebursdag for voksne på Torget. Inviter med deg vennegjengen på en god gammeldags spillkveld. Vi setter frem alt vi har av ulike brettspill. Setter på noen stemningsfulle partylåter på høyttalerne. Mikser noen bursdagsdrinker i baren og serverer pølser i lompe. Er du ikke så glad i pølse kan du kjøpe med deg mat fra en av spisestedene i hallen. Reservering av bord anbefales! Reserver bord her

Søndag: 

13.00 – 15.00: KAKEFEST! Det blir ikke bursdag uten kake. Vi inviterer derfor alle bakeglade venner til å delta i bursdagens store kakekonkurranse! Bak din favorittkake og ta den med til kakebordet. Alle som bidrar med kake mottar et gavekort på kr. 250,- som takk 🙂 En jury bestående av kakeeksperter vil bedømme alle kakene og premiere vinnerne. Både Mathallens aktører og hobbybakere oppfordres til å delta. Jo flere kaker vi får inn, jo mer kake blir det på folket etterpå. Etter kakekonkurransen skal det spises, og ALLE er invitert. Her er det førstemann til mølla – vi spiser til det blir tomt.

Har du lyst til å bake en kake? Meld inn din kake her
Har du lyst til å spise gratis kake? Møt opp på søndag kl. 13.00.

Instagramkonkurranse hele bursdagsuken

Delta i Instagramkonkurransen – vi trekker ut t0 heldige vinnere i anledning vår 6-årsdag som hver mottar et gavekort på Mathallen til en verdi av 500kr!

Slik gjør du: Ta et bilde foran fotoveggen som står bak baren på Torget, hent en kodelapp i baren og print ut to gratis bilder i fotoboksen som står i inngangen (ved Paradis Gelateria). Heng opp et bilde på korktavlen ved siden av fotoboksen, og ta med deg det andre bildet hjem. Du er så med i trekningen! Del også gjerne bildet ditt på Instagram med #mathallen6år