Mathallens gavetips

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på tide å planlegge årets julegaver. Er du på jakt etter en gave til en som «har alt»? Eller kjenner du noen som setter ekstra stor pris på god mat og drikke? Eller kanskje du ønsker å dele ut en hyggelig firmagave til alle dine ansatte før jul?

En spiselig gave fra Mathallen slår sjelden feil, og her kan man velge og vrake blant et fantastisk utvalg. Vi har samlet noen gode gavetips som vi tror mange vil bli glade for å få. Og om du heller har lyst å gå rundt i hallen og sette sammen din egen lille gavekurv kan du selvsagt også gjøre det.

seb julenisse

Se våre gode gavetips her!

Galopin er en fransk delikatessebutikk som tilbyr nøye utvalgte håndverksprodukter, med et bredt utvalg av ost og spekemat.

Se Galopins utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til mathallen@galopin.no

Agrossist er en økologisk butikk med gode råvarer, kunnskap og medmenneskelig handel på tvers av grenser. 

Se Agrossists utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til vulkan@agrossist.no.

«Ost & Sånt» er nettopp det: mellom 250 og 300 varianter av nydelige oster fra hele Europa. I tillegg finner du massevis av «Sånt», i form av norsk tradisjonsmat.

Se Ost & Sånt sitt utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til frode@ost.guru

Italiensk pasta- og delikatessebutikk som ønsker å skape interesse og glede rundt økologiske, lokale matvarer fra Alta Tuscia i Lazio og Italia generelt. 

Se Via Italias utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til lisbet@viaitalia.no.

Gutta på Haugen er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser.

Se Guttas utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til mathallen@gutta.no.

Hongs Bao Bao produserer og selger Dim Sum-produkter, deriblant hjemmelaget dumpling og won ton.

Se Ost & Sånt sitt utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til wringman@hotmail.com.