Mathallens gavetips

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på tide å planlegge årets julegaver. Er du på jakt etter en gave til en som «har alt»? Eller kjenner du noen som setter ekstra stor pris på god mat og drikke? Eller kanskje du ønsker å dele ut en hyggelig firmagave til alle dine ansatte før jul?

En spiselig gave fra Mathallen slår sjelden feil, og her kan man velge og vrake blant et fantastisk utvalg. Vi har samlet noen gode gavetips som vi tror mange vil bli glade for å få. Og om du heller har lyst å gå rundt i hallen og sette sammen din egen lille gavekurv kan du selvsagt også gjøre det.

seb julenisse

Se våre gode gavetips her!

Galopin er en fransk delikatessebutikk som tilbyr nøye utvalgte håndverksprodukter, med et bredt utvalg av ost og spekemat.

Se Galopins utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til mathallen@galopin.no

Solberg & Hansen er et kunnskapssenter for kaffe og te.

Se Solberg & Hansens utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til vulkan@sh.no.

Gutta på Haugen er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser.

Se Guttas utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til mathallen@gutta.no.

Italiensk pasta- og delikatessebutikk som ønsker å skape interesse og glede rundt økologiske, lokale matvarer fra Alta Tuscia i Lazio og Italia generelt. 

Se Via Italias utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til lisbet@viaitalia.no.

Hongs Bao Bao produserer og selger Dim Sum-produkter, deriblant hjemmelaget dumpling og won ton.

Se Hong Bao Bao sitt utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til wringman@hotmail.com.

Simply Tasty serverer ferske salater, varme supper og krydra pakistanske retter. I tillegg har de et godt utvalg av krydder, oljer m.m

Se Simply Tasty sitt utvalg av gavepakker på AMOI. Du kan enten bestille der eller ved å sende e-post til knabi76@gmail.com

SebastienBruno er en eksklusiv sjokoladeforretning, som drives av to menn fra kjærlighetens og sjokoladens paradis – Frankrike.

Se SebastienBruno sitt utvalg av spiselige gaver på deres nettside. Du kan enten bestille der eller komme innom butikken i Mathallen og la deg friste.

Kjøp et gavekort til en du er glad i, en som har alt, eller en som simpelthen er glad i god og ekte mat! Kortet kan benyttes hos nesten alle butikker, restauranter og barer i Mathallen, samt noen gode naboer ellers på Vulkan.

Gavekortet kan kjøpes på nett her eller over disk i Mathallen hos Torget Bar.