Mathallens julegavetips

Mathallens julegavetips

Jula nærmer seg med stormskritt og det er på tide å planlegge årets julegaver. Er du på jakt etter en gave til en som «har alt»? Eller kjenner du noen som setter ekstra stor pris på god mat og drikke? Eller kanskje du ønsker å dele ut en hyggelig firmagave til alle dine ansatte før jul?

En spiselig gave fra Mathallen slår sjelden feil, og her kan man velge og vrake blant et fantastisk utvalg. Vi har samlet noen gode gavetips som vi tror mange vil bli glade for å få. Og om du heller har lyst å gå rundt i hallen og sette sammen din egen lille gavekurv kan du selvsagt også gjøre det.

For større bestillinger hvor du har lyst å sette sammen en gavekurv fra flere butikker kan du ta kontakt med post@mathallen.no, så hjelper vi deg!

Via Italia

Via Italia importerer og selger økologisk gårdsmat fra Italia. Alt de selger er produsert med kjærlighet for ren og ekte mat, så her finner du garantert smakfulle julegaver!

Galopin

Galopin er en fransk delikatessebutikk med mange dedikerte ansatte bak disken. De tilbyr franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat, patéer og mange andre delikatesser!

Gutta på Haugen

Gutta på Haugen er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser.

Stangeriet

Stangeriet er Stangekylling sitt eget utsalgssted. De er kjent for sine kyllinger i verdensklasse og tilbyr også andeprodukter, pinnekjøtt, fenalår og massevis av godt tilbehør.

Bistro Budapest

Bistro Budapest er Norges eneste ungarske matkonsept og en av klassikerne de serverer er glühwein. De tilbyr flotte gavepakker slik at du kan lage det hjemme.

Solberg & Hansen

Solberg & Hansen er landets eldste brenneri innen spesialkaffe og til jul har de satt sammen flotte gavepakker som passer til alle som er glad i kaffe, te og sjokolade.

Hongs Bao Bao

Hongs Bao Bao produserer og selger Dim Sum-produkter, deriblant hjemmelagde dumplings og wonton. Kanskje du kjenner noen som har lyst å prøve å lage dumplings hjemme?

Breddos Tacos

 I tillegg til å være en veldig populær restaurant har Breddos Tacos også et lite utsalg med flotte og unike kjøkken- og interiørprodukter fra både Mexico og Europa.

Ost & Sånt

Ost & Sånt spesialiserer seg på gode norske gårdsoster og noen importerte. De har også et bredt utvalg av norsk tradisjonsmat innen spekemat, syltetøy, honning m.m.

Mathallens gavekort

Om du ikke er helt sikker på hva du skal velge er Mathallens gavekort et supert alternativ! Det kan brukes til å kjøpe med seg råvarer hjem eller nyte en bedre middag hos et av Mathallens serveringssteder.

Gavekort fra KA

Kjenner du noen som kunne tenke seg å lære noen nye triks på kjøkkenet? Et gavekort fra Kulinarisk Akademi kan for eksempel brukes på kurs i hvordan lage gode sauser, sushi eller lære mer om mat og vin i kombinasjon.

Gavekort fra Foodsteps

Kokkene ved Kulinarisk Akademi (KA) har også etablert den digitale tjenesten Foodsteps, en app som tilbyr matkurs og oppskrifter på video. Nå kan du gi bort et gavekort på månedsabonnement på Foodsteps.