Nyåpnet konsept i Mathallen

Vi er glade for å ønske det nye konseptet Munnfull hjertelig velkommen til Mathallen-familien!  Bak disken finner vi Silje Larsen og vi tok en rask prat med henne like før de skulle åpne.

Matglad sørlandsdame

Silje Larsen kommer opprinnelig fra Arendal og har tross sin unge alder allerede jobbet i serveringsbransjen i 16 år. I Arendal drev hun kafé sammen med moren sin, men flyttet etter hvert til Oslo. Hun har alltid drømt om å starte sitt eget sted, og da muligheten bød seg her i Mathallen grep hun sjansen. Med seg på laget har hun Thea Monteverde (som også er kunstneren bak den fargerike veggen i Munnfull-lokalet), Marianna Debelian og Helene Larsen.

– De er alle svært matinteresserte damer og har lang erfaring fra serveringsbransjen, så jeg er superglad for at de ville bli med meg inn i dette prosjektet, smiler Silje.

Nordiske råvarer i fokus

-Munnfull blir et sted hvor vi kombinerer serveringssted med butikk. Maten vi serverer er inspirert av mat fra hele verden og råvarene er basert på norske og nordiske produkter. Vi vil ha noen faste retter på menyen, men kommer også til å tilby dagens rett som varierer fra dag til dag. Og alt blir selvsagt laget fra bunnen av, forteller Silje.

Maten kan nytes i Munnfulls lokaler, men det meste blir også enkelt å ta med seg hjem om man heller ønsker det. Etter hvert vil de også starte med øl- og vinservering og da blir det enda hyggeligere å slå seg ned i det fargerike lokalet deres. Da vil spesialiteten «Fjøl med digg» passe perfekt – nøye utvalgte godbiter som vil smake ekstra godt sammen med noe godt i glasset.

I butikkhyllene vil du finne godbiter som marmelader, oljer, krydder med mer. Sørlandsjenta sørger også for at noen lokale produkter finner veien til butikkhyllene i Oslo; sjokoladen er fra Arendal og kaffen er fra Kristiansand.

Vi ønsker damene hjertelig velkomne og håper dere alle setter pris på vårt nyeste tilskudd i Mathallen-familien!