Julebord i Mathallen

På jakt etter en klassisk julemiddag sammen med kollegaene dine? Eller kanskje du og vennegjengen har lyst til å spise noe annet enn julemat på årets førjulstreff? Her i Mathallen har vi mange muligheter, både for små og store grupper.

Ta kontakt!

Trenger du tips til ditt arrangement? Send oss en e-post, så hjelper vi deg!
Ta kontakt på post@mathallen.no

Stemningsvideo fra Matsalen i 2. etasje i Mathallen. Perfekt for større selskaper som ønsker et lukket lokale.

Julemenyer

Torget Bar i Mathallen. Foto: Fredrikke Wiheden

Midt i hjertet av Mathallen kan dere nyte en smakfull julemeny med juletapas, som egner seg for grupper på 10 personer eller flere. Tilgjengelig torsdag-lørdag kl. 18.00, 18.30 og 19.30 i november og desember. 

Mer informasjon:
Se menyen her
Bestill bord: daniel@skagstind.no

Vulkanfisk julebord

Vulkanfisk er Mathallens egen fiskedisk og sjømatrestaurant. Over butikken har de en flott mesanin hvor små og store grupper kan få servert en nydelig julemeny. Denne menyen er tilgjengelig for grupper på minimum 15 personer og må forhåndsbestilles. For mindre grupper er a la carte-menyen selvfølgelig tilgjengelig. 

Mer informasjon:
Se julemenyen her
booking@vulkanfisk.no

Bistro Budapest lokale

Bistro Budapest ligger hyggelig til i intime omgivelser med utsikt utover Akerselva. Lokalene er innredet med håndproduserte møbler av 150 år gammelt trevirke og gammel murstein fra Budapest. Her kan hele eller deler av restauranten reserveres for julebord for grupper på 4-37 personer.

Mer informasjon:
Se julemenyen her
Reserver bord her

Helt vilt logo 800x450

Helt Vilt er et helt nytt konsept i Mathallen! Som navnet røper er det vilt som står på menyen og lokalet er et lunt og intimt lokale med plass til inntil 44 personer. I tillegg har de et godt utvalg av spennende øl, flere typer akevitt og utsøkte viner.

Mer informasjon:
Se julemenyen her
post@heltviltoslo.no

Smelteverket skilt

Velkommen til en stemningsfull førsjulstid ved Akerselvas bredd, hvor jul, live musikk, underholdning og smaker står i fokus. Her tilbys egen julemeny for større grupper, mens mindre grupper kan bestille mat fra den faste gastrotapas-menyen.

Mer informasjon:
Se menyen her
Bestill bord: christian@skagstind.no

For dem som vil ha lokalet for seg selv

Matsalen julebord

Vulkan Matsal er et flott lokale i 2. etasje i Mathallen hvor du kan invitere til lukket lag for 20-80 personer. Her kan dere nyte en smakfull julemeny med juletapas og selvsagt god drikke til.

Mer informasjon:
Se menyen her
Send en bookingforespørsel: daniel@skagstind.no

Selskap Kulinarisk Akademi

De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse selskaper – enten det er et deltagende matlagingskurs, en 5-retters middag eller en kulinarisk minglefest. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til opptil 200 personer.

Mer informasjon:
kulinariskakademi.no
booking@kulinariskakademi.no
Tlf: 23 23 15 80

Vil du ha noe annet enn julemat?

Vi har løftet fram stedene over enten fordi de egner seg for større grupper eller fordi de har egne julemenyer. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider.

Hva med autentisk meksikansk fra Breddos Tacos, asiatisk tapas fra Atelier Asian Tapas eller peruansk street food hos Cebiche?

For full oversikt over våre restauranter, se www.mathallen.no/butikker.

Hva med å starte selskapet med ølsmaking?

Det kan være hyggelig å gjøre noe sosialt sammen før man setter seg til bords. Hos Hopyard  har du mulighet til å booke en egen del av lokalet til f.eks ølsmaking, akevittsmaking, cidersmaking eller alkoholfri ølsmaking. De har plass til opptil 16 personer og smakingen må forhåndsbookes.

Ta kontakt med post@hopyard.no for å booke ølsmaking.