Julebord i Mathallen

På jakt etter en klassisk julemiddag sammen med kollegaene dine? Eller kanskje du og vennegjengen har lyst til å spise noe annet enn julemat på årets førjulstreff? Her i Mathallen har vi mange muligheter, både for små og store grupper.

Ta kontakt!

Trenger du tips til ditt arrangement? Send oss en e-post, så hjelper vi deg!
Ta kontakt på post@mathallen.no

Stemningsvideo fra Matsalen i 2. etasje i Mathallen. Perfekt for større selskaper som ønsker et lukket lokale.

Restauranter med plass til større grupper

Helt Vilt julemat 800x450

Hos Helt Vilt er det, som navnet røper, vilt som står på menyen. Her er det plass til 48 gjester, hvor en delvis skjermet del av restauranten med utsikt over Akerselva har plass inntil 36 personer. Før jul tilbyr de flere fristene julemenyer, både til lunsj og middag, for store og små grupper.

Mer informasjon:
Se julemenyen her
Se julelunsjen her
post@heltviltoslo.no

Hitchhiker street food 800x450

Mangler du et sted å ha julebord med jobben, vennegjengen, pensjonistgruppa eller bare er gira på noe annet en julemat? Hitchhiker har åpent i julebordsesongen og har god plass til små og større grupper. 

Mer informasjon:
Les om Hitchhiker her
hitchhiker@hitchhiker.no

Smelteverket skilt

Velkommen til en stemningsfull førsjulstid ved Akerselvas bredd, hvor jul, live musikk, underholdning og smaker står i fokus. Smelteverket passer perfekt for deg som vil invitere med vennegjengen, studiekameratene eller kollegaene på en hyggelig aften med julemat, juleøl og god underholdning. For grupper på minimum 8 personer tilbys en egen julebordsmeny. 

Mer informasjon:
Se menyen her
Bestill bord: daniel@skagstind.no

Arepa 800x450

Arepa har et flott og romslig område på mesaninen, rett over Vulkanfisk. Her er det colombiansk som står på menyen med blant annet arepas, empanadas, patacon, colombiansk kaffe og tropisk juice. Her sitter man litt skjermet fra resten hallen og her er plass til både små og større grupper.

Mer informasjon:
Les om restauranten her
Bestill bord: booking@arepa.no

For dem som vil ha lokalet for seg selv

Matsalen julebord

Vulkan Matsal er et flott lokale i 2. etasje i Mathallen hvor du kan invitere til lukket lag for 20-80 personer. Her kan dere nyte en smakfull julemeny og selvsagt god drikke til. 

Mer informasjon:
Les mer om lokalet her
Send en bookingforespørsel: daniel@skagstind.no

Selskap Kulinarisk Akademi

De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse selskaper – enten det er et deltagende matlagingskurs, en 5-retters middag eller en kulinarisk minglefest. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til opptil 200 personer.

Mer informasjon:
kulinariskakademi.no
booking@kulinariskakademi.no
Tlf: 23 23 15 80

Vil du ha noe annet enn julemat?

Vi har løftet fram stedene over enten fordi de egner seg for større grupper eller fordi de har egne julemenyer. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider.

Hva med autentisk meksikansk fra Breddos Tacos, asiatisk tapas fra Atelier Asian Tapas eller peruansk street food hos Cebiche?

For full oversikt over våre restauranter, se www.mathallen.no/butikker.

Hva med å starte selskapet med ølsmaking?

Det kan være hyggelig å gjøre noe sosialt sammen før man setter seg til bords. Hos Hopyard har du mulighet til å booke en egen del av lokalet til en hyggelig ølsmaking, med mulighet til å skreddersy etter ønske fra deres store utvalg av drikke. De har plass til opptil 16 personer og smakingen må forhåndsbookes.

Ta kontakt med post@hopyard.no for å booke ølsmaking.