Julebord i Mathallen
På jakt etter en klassisk julemiddag sammen med kollegaene dine? Eller kanskje du og vennegjengen har lyst til å spise noe annet enn julemat på årets førjulstreff? Her i Mathallen har vi mange muligheter, både for små og store grupper.
Ta kontakt!
Trenger du tips til ditt arrangement? Send oss en e-post, så hjelper vi deg!
Ta kontakt på post@mathallen.no
For dem som vil ha lokalet for seg selv
Matsalen er et lukket lokale som passer perfekt til julebord for grupper på 20–80 personer. Her får du servert en 3-retters julemeny til 600,- per person (lokalleie inkludert).
3-retters meny:
Forrett
Saltet torsk med grønn ertepuré, syltet rødløk og knekkebrød
Hovedrett
Julepølse med rotmos, eplesidersaus og rosenkål
Dessert
Vaniljemousse med pepperkake og fikensyltetøy
Lokalet er lyst og fint med en flott teglsteinsvegg og store vinduer, og med god lyssetting blir det en stemningsfull og hyggelig atmosfære her.
Mer informasjon:
Les mer om lokalet her
Send en forespørsel: torget@rampenoslo.no
De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse selskaper – enten det er et deltagende matlagingskurs, en 5-retters middag eller en kulinarisk minglefest. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til opptil 200 personer.
Mer informasjon:
kulinariskakademi.no
booking@kulinariskakademi.no
Tlf: 23 23 15 80
Restauranter med plass til større grupper
Hos Helt Vilt er det, som navnet røper, vilt som står på menyen. Her er det plass til 50 gjester, hvor en delvis skjermet del av restauranten med utsikt over Akerselva har plass inntil 36 personer. Før jul tilbyr de en fristene julemeny, både for store og små grupper.
Her kan du velge mellom en klassisk 3-retters med juletallerken eller nyte indrefilet av hjort eller Boeuf Bourguignon laget med viltkjøtt. Ta kontakt for å planlegge ditt perfekte julearrangement!
I november og desember åpner de dørene for ekstra selskap med plass til 120 gjester.
Mer informasjon:
Se selskapsmenyene her
Reserver bord:
Post@heltviltoslo.no
Vulkanfisk har et flott og romslig område på mesaninen, rett over restauranten og ferskvaredisken. I år er det lutefisk og ribbe som står på menyen.
På mesaninen til Vulkanfisk sitter man litt skjermet fra resten av hallen og her er plass til både små og større grupper. Gjelder kun forhåndsbestilling.
Mer informasjon:
Les om restauranten her
Bestill bord:
booking@vulkanfisk.no
Les om restauranten her
post@smelteverketoslo.no
Torget er hjertet av Mathallen hvor man sitter midt i mylderet og får med seg alt som skjer i hallen. Torget har ingen egen matservering, så her kan dere ta med dere mat fra alle de ulike stedene i hallen og sitte samlet på langbord. Drikke kjøpes fra Torgets egen bar som serverer alt fra lekre cocktails og god vin til kaffe eller mineralvann.
Mer informasjon:
Les om Torget her
Bestill bord her
For større grupper:
torget@rampenoslo.no
Vil du ha noe annet enn julemat?
Vi har løftet fram stedene over enten fordi de egner seg for større grupper eller fordi de har egne julemenyer. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider.
Hva med autentisk meksikansk fra Breddos Tacos, asiatisk tapas fra Atelier Asian Tapas eller pasta fra Via Italia?
For full oversikt over våre restauranter, se www.mathallen.no/butikker.
Hva med å starte selskapet med ølsmaking?
Det kan være hyggelig å gjøre noe sosialt sammen før man setter seg til bords. Hos Hopyard har du mulighet til å booke en egen del av lokalet til en hyggelig ølsmaking, med mulighet til å skreddersy etter ønske fra deres store utvalg av drikke. De har plass til opptil 16 personer og smakingen må forhåndsbookes.
Ta kontakt med post@hopyard.no for å booke ølsmaking.