Kulinarisk Takeover

Kulinarisk Takeover

Bli med når kokkene fra Kulinarisk Akademi tar over Torget i Mathallen og arrangerer kurs, quiz, søndagsfrokost og konkurranser for store og små 17-18. august!

Nyåpnet konsept i Mathallen

Nyåpnet konsept i Mathallen

Vi er glade for å ønske det nye konseptet Munnfull hjertelig velkommen til Mathallen-familien! Bak disken finner vi Silje Larsen og vi tok en rask prat med henne like før de skulle åpne.

Kjenner du dine bobler?

Kjenner du dine bobler?

Våren og sommeren er definitivt tiden for bobler og hos Champagneria kan du delta på en liten blindtest av ulike musserende viner!

Vulkandagene!

Vulkandagene!

Opplev Vulkan på sitt aller beste når vi inviterer til Vulkandagene 12.-16. juni!
Vi inviterer til danseopptredener, basketturnering, musikk, gatefest og selvsagt massevis av mat og drikke

Mat- og vinkurs på KA

Mat- og vinkurs på KA

Kulinarisk Akademi holder til i 2. etasje i Mathallen og er et kompetansesenter for mat og drikke. Kanskje du kunne tenke deg å lære mer om hvordan man skal lage saus, om street food-trenden eller hvordan å smake på vin? Sjekk ut kurskalenderen til KA!

Italienske dager 2019

Italienske dager 2019

I tre dager skal Mathallen ose av Italia! Våre aktører med hjertet i og for Italia vil presentere sine beste råvarer, smaker og oppskrifter for store og små.

5-årsjubileum hos Hitchhiker

5-årsjubileum hos Hitchhiker

I slutten av april fyller Norges første streetfood-restaurant Hitchhiker 5 år! De markerer dette med en fem-dagers festival spekket med de beste kokkene, den beste maten og den beste stemninga

Turist i egen by 2019

Turist i egen by 2019

Søndag 28. april er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin gratis og Mathallen er selvsagt med på moroa. Dersom du kommer innom Mathallen med Oslo Pass denne dagen får du 10 % avslag hos utvalgte aktører

Lag dine egne pølser med Annis Pølsemakeri

Lag dine egne pølser med Annis Pølsemakeri

Annis pølsemakeri inviterer til pølsekurs utover vinteren. Her vil du få nyttige tips og triks enten du er helt fersk eller du har lagd pølser før. Du lærer å lage 3 ulike slag med pølser, som blir 3-4 kg rå pølser som du får med deg hjem.

Hopyard kåret til Norges beste pilsbar

Hopyard kåret til Norges beste pilsbar

Hopyard gikk av med tittelen «Pilsner Urquell Outlet of the year 2018». Den lille ølbaren i Mathallen scoret høyt på blant annet skjenketeknikk, temperatur og ph-verdi på pilsen, og ikke minst kunnskapsnivået til bartenderen.

Sesongens beste sjømat

Sesongens beste sjømat

Skreisesongen har nå startet for fullt og Vulkanfisk har skrei i loin og skiver, samt tunger, kjaker, lever og rogn. I tillegg er skalldyrene på sitt beste nå og lørdag 9. februar har du muligheten til å smake på sesongens beste sjømat i Mathallen

Nyåpninger i Mathallen

Nyåpninger i Mathallen

4 Gringos popper opp i Mathallen denne vinteren og byr på en revolusjonerende tacoopplevelse.

Og i nabolokalet har endelig Bistro Budapest åpnet igjen etter å ha holdt stengt en stund.

Bocuse d’Or på storskjerm

Bocuse d’Or på storskjerm

I 2017 ble Christian Andre Pettersen kåret til Årets Kokk under finalen i Mathallen og nå representerer han Norge i Bocuse d’Or i Lyon.

Blir det gull til Norge i årets Bocuse d’Or? Ta turen til Mathallen og følg konkurransen på storskjerm. Vi GLEDER oss!

Sharing is caring

Sharing is caring

Delingskulturen blomstrer på Vulkan. I disse dager har det blitt lansert to nye konsepter i byen og begge to finner du her på Vulkan.
Les mer om Oslo Lastesykkel og Din Bybil her.

Ost & Sånt og Bistro Budapest under ombygging

Ost & Sånt og Bistro Budapest under ombygging

Ost & Sånt og Bistro Budapest er under ombygging, og åpner dørene igjen i januar. Begge vil ha utsalg på Torget i mellomtiden og ønsker alle hjertelig velkommen! Ost & Sånt  Ost & Sånt spesialiserer[…]

Gi bort et gavekort til en du er glad i!

Gi bort et gavekort til en du er glad i!

Kjøp et gavekort til en du er glad i, en som har alt, eller en som simpelthen er glad i god og ekte mat! Mathallens gavekort kan benyttes hos alle butikker, restauranter og barer i[…]

Prøve-VM i ost

Prøve-VM i ost

*OPPDATERING: Resultat nederst i denne saken. Gutta på Haugen og Galopin lar deg prøve deg som «ostedommer»! World Cheese Awards 2018 avholdes i  i Grieghallen, Bergen fredag 2. november, og arrangeres i år av HANEN […]

Tusen og én natt i Mathallen

Tusen og én natt i Mathallen

I forbindelse med Oslo Kulturnatt 2018, ønsker Mathallen deg  velkommen til en reise inn i nettene fredag 14. september! Kulturnatt på Vulkan vil utforske temaet Tusen og én natt, med mat, musikk og underholdning fra[…]

Kokkelandslaget inviterer til prøvemiddag i Mathallen

Kokkelandslaget inviterer til prøvemiddag i Mathallen

Kokkelandslaget og Kokkelandslaget Junior er på vei til Culinary World Cup i Luxembourg i november (VM for Kokkelandslag)*. For å trene på å tilberede og servere sin meny inviterer de deg og de du ønsker[…]

Asias beste kvinnelige kokk 2016 besøker Mathallen

Asias beste kvinnelige kokk 2016 besøker Mathallen

I samarbeid med den Filippinske ambassaden i Oslo, begir kulturenheten i det Filippinske utenriksdepartementet seg ut på sitt andre år med Philippine Flavours: A Culinary Tour with Margarita Forés. Turneens formål er å bidra til[…]