Kokkelandslaget spisser formen i Mathallen

Kokkelandslaget spisser formen i Mathallen

Kokkelandslagene ligger i hardtrening til OL i Erfurt i høst, og inviterer deg til å bli med som testpublikum for seniorlandslaget sin varmmat-servering fredag 22. april.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å smake på konkurranseretter som du ellers bare får se bilder av!

Turist i egen by

Turist i egen by

Søndag 17. april 2016 er alle i Oslo invitert til å oppleve byen sin. Mathallen er selvsagt med på moroa og mange av aktørene i hallen tilbyr 10 % rabatt til alle med Oslo Pass denne dagen. I tillegg inviterer vi til «The Tasting Tour» søndag ettermiddag. En perfekt måte å avslutte en så bra dag på!

Påske i Mathallen

Påske i Mathallen

Velkommen til en smakfull påske i Mathallen!

Dersom du planlegger å feire bypåske så er Mathallen Oslo stedet. Kom for de gode råvarene, bli for den deilige stemningen. Eller for et av våre mange arrangementer. For hos oss er det full aktivitet for små og store.

Nye datoer for babymatkurs!

Nye datoer for babymatkurs!

Ta med barnet på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring! Hjemmelaget mat gir barna positive smaksopplevelser, sunn matglede, erfaring i matlaging, god helse og sunn matkultur som de vil nyte godt av hele livet.

Nå er det mange nye kursdatoer ute, så det er bare å melde seg på!

Mathallens vinklubb

Mathallens vinklubb

Interessert i mat og vin?

Nå er det klart for flere hyggelige, spennende og lærerike vinkvelder i Mathallens vinklubb!

By:Larm-frokost i Mathallen

By:Larm-frokost i Mathallen

I anledning By:Larm inviterer Mathallen Oslo til festivalfrokost.

Lørdag 5.mars slår Hitchhiker og Kulinarisk Akademi seg sammen for å lage en deilig frokostbuffét og Solberg&Hansen fikser kaffen.

Skreien er her!

Skreien er her!

Skreien er en av de sprekeste råvarene havet har å by på. Hver vinter svømmer skreien over 1000 kilometer, og den lange reisen gjør fisken veltrent og muskuløs – noe du kjenner på den friske smaken og den hvite fargen.

Vulkanfisk har selvsagt fersk skrei i fiskedisken i hele skreisesongen, og her kommer de med sitt tips til et fantastisk festmåltid.

Pølsekurs for barn i vinterferien

Pølsekurs for barn i vinterferien

Lær å lage pølser av en ekte pølsemaker!

I vinterferien får alle barn muligheten til å lære kunsten å lage sine egne pølser sammen med Annis pølsemakeri. Å lage sine egne pølser er både gøy, spennende, og du kan bestemme akkurat selv hvordan din pølse skal se ut – og ikke minst smake!

Matkurs for barn i vinterferien

Matkurs for barn i vinterferien

I vinterferien inviterer Norges Sjømatråd og Kulinarisk Akademi til matkurs for barn.

Målet med denne aktiviteten er å gi barna bedre kunnskap om maten som kommer fra havet. Barn liker fisk når de får den servert på sin måte. Barn våger å smake mer når vi gir dem mulighet til å tilberede maten selv. Det er da de finner sine fiskefavoritter!

Dokunst i Mathallen

Dokunst i Mathallen

Birgers Oter Utleie har spritet opp toalettopplevelsen i Mathallen!

I denne timelapse-videoen får du et innblikk i hvordan dokunsten ble til.

Pølsekurs med Annis pølsemakeri

Pølsekurs med Annis pølsemakeri

Lær å lag pølser sammen med Annis Pølsemakeri i Mathallen!

Å lage sine egne pølser er både gøy, spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut – og ikke minst smake. Benytt deg av denne gylne muligheten til å bli opplært av butikkslaktermester Daniel Byskov.

Kjærlighet til god mat og drikke

Kjærlighet til god mat og drikke

Om du er av den romantiske typen eller ei, søndag er en merkedag verdt å merke seg. For da skal både kjærligheten og kjærligheten til mor feires!

Dermed pasta!

Dermed pasta!

Visste du at Via Italia lager fersk pasta hver dag?

Pastaen lages av økologisk «00»-mel, durum-mel og egg. Melet kommer fra vår kjære samarbeidspartner i Italia og eggene kommer fra Sørli Gård i Østfold.

Her får du en oppskrift på en enkel og supergod pasta carbonara!

Ledig stilling hos French Bakery

Ledig stilling hos French Bakery

Vi på French Bakery har en gladnyhet til alle som ønsker seg deltids- eller heltidsstilling hos oss!

Vi søker etter positive medarbeidere som trives å jobbe med høyt tempo, er opptatt av god kundeservice og som er opptatt av god mat og drikke.

Tusen takk for et fantastisk 2015

Tusen takk for et fantastisk 2015

2015 ble et rekordår for Mathallen. Både besøks- og omsetningstall satte nye rekorder i Mathallens tre år lange historie. Vi vil med dette få rette en stor takk til alle våre kunder og besøkende som støtter opp om dette prosjektet som er viktig for hele matbyen Oslo.

Ny fristelse i Mathallen: PARADIS Gelateria!

Ny fristelse i Mathallen: PARADIS Gelateria!

Like før jul åpnet PARADIS Gelateria i Mathallen. Her kan du nyte frisk, hjemmelaget italiensk iskrem (gelato på italiensk). Deres gelati, sorbetti og iskaker er ganske så avhengighetsdannende, men de er også sunne!

Trivsel i Mathallen

Trivsel i Mathallen

Vi takker Fara Mohri for denne flotte videoen fra Mathallen!

Husk at du kan abonnere på Mathallens kanal på YouTube for flere videoer og gode mattips.

Mathallens julekalender

Mathallens julekalender

Delta i Mathallens julekalender og bli med i trekningen av flotte og smakfulle premier fra alle i Mathallen!
Vi trekker en heldig vinner hver dag, og i tillegg er alle med i trekningen av den store premien som deles ut 24. desember.

Slik lager du fantastisk mat av restene

Slik lager du fantastisk mat av restene

Lurer du på hva man kan gjøre med alle restene etter den deilige julemiddagen? Her finner du filmer og oppskrifter på pekinggris, steamed buns og bulgogi med kimchi. Den perfekte restematen!