Skreien er her!

Skreien er her!

Skreien er en av de sprekeste råvarene havet har å by på. Hver vinter svømmer skreien over 1000 kilometer, og den lange reisen gjør fisken veltrent og muskuløs – noe du kjenner på den friske smaken og den hvite fargen.

Vulkanfisk har selvsagt fersk skrei i fiskedisken i hele skreisesongen, og her kommer de med sitt tips til et fantastisk festmåltid.

Pølsekurs for barn i vinterferien

Pølsekurs for barn i vinterferien

Lær å lage pølser av en ekte pølsemaker!

I vinterferien får alle barn muligheten til å lære kunsten å lage sine egne pølser sammen med Annis pølsemakeri. Å lage sine egne pølser er både gøy, spennende, og du kan bestemme akkurat selv hvordan din pølse skal se ut – og ikke minst smake!

Matkurs for barn i vinterferien

Matkurs for barn i vinterferien

I vinterferien inviterer Norges Sjømatråd og Kulinarisk Akademi til matkurs for barn.

Målet med denne aktiviteten er å gi barna bedre kunnskap om maten som kommer fra havet. Barn liker fisk når de får den servert på sin måte. Barn våger å smake mer når vi gir dem mulighet til å tilberede maten selv. Det er da de finner sine fiskefavoritter!

Dokunst i Mathallen

Dokunst i Mathallen

Birgers Oter Utleie har spritet opp toalettopplevelsen i Mathallen!

I denne timelapse-videoen får du et innblikk i hvordan dokunsten ble til.

Pølsekurs med Annis pølsemakeri

Pølsekurs med Annis pølsemakeri

Lær å lag pølser sammen med Annis Pølsemakeri i Mathallen!

Å lage sine egne pølser er både gøy, spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut – og ikke minst smake. Benytt deg av denne gylne muligheten til å bli opplært av butikkslaktermester Daniel Byskov.

Kjærlighet til god mat og drikke

Kjærlighet til god mat og drikke

Om du er av den romantiske typen eller ei, søndag er en merkedag verdt å merke seg. For da skal både kjærligheten og kjærligheten til mor feires!

Dermed pasta!

Dermed pasta!

Visste du at Via Italia lager fersk pasta hver dag?

Pastaen lages av økologisk «00»-mel, durum-mel og egg. Melet kommer fra vår kjære samarbeidspartner i Italia og eggene kommer fra Sørli Gård i Østfold.

Her får du en oppskrift på en enkel og supergod pasta carbonara!

Ledig stilling hos French Bakery

Ledig stilling hos French Bakery

Vi på French Bakery har en gladnyhet til alle som ønsker seg deltids- eller heltidsstilling hos oss!

Vi søker etter positive medarbeidere som trives å jobbe med høyt tempo, er opptatt av god kundeservice og som er opptatt av god mat og drikke.

Tusen takk for et fantastisk 2015

Tusen takk for et fantastisk 2015

2015 ble et rekordår for Mathallen. Både besøks- og omsetningstall satte nye rekorder i Mathallens tre år lange historie. Vi vil med dette få rette en stor takk til alle våre kunder og besøkende som støtter opp om dette prosjektet som er viktig for hele matbyen Oslo.

Ny fristelse i Mathallen: PARADIS Gelateria!

Ny fristelse i Mathallen: PARADIS Gelateria!

Like før jul åpnet PARADIS Gelateria i Mathallen. Her kan du nyte frisk, hjemmelaget italiensk iskrem (gelato på italiensk). Deres gelati, sorbetti og iskaker er ganske så avhengighetsdannende, men de er også sunne!

Trivsel i Mathallen

Trivsel i Mathallen

Vi takker Fara Mohri for denne flotte videoen fra Mathallen!

Husk at du kan abonnere på Mathallens kanal på YouTube for flere videoer og gode mattips.

Mathallens julekalender

Mathallens julekalender

Delta i Mathallens julekalender og bli med i trekningen av flotte og smakfulle premier fra alle i Mathallen!
Vi trekker en heldig vinner hver dag, og i tillegg er alle med i trekningen av den store premien som deles ut 24. desember.

Slik lager du fantastisk mat av restene

Slik lager du fantastisk mat av restene

Lurer du på hva man kan gjøre med alle restene etter den deilige julemiddagen? Her finner du filmer og oppskrifter på pekinggris, steamed buns og bulgogi med kimchi. Den perfekte restematen!

Eksperimentell juleribbe

Eksperimentell juleribbe

Tør du prøve Mathallen og Kulinarisk Akademi sin eksperimentelle ribbeoppskrift?
År etter år lager vi den samme ribba til jul, og selv om det ikke er noe galt med tradisjonene, så kan det jo være greit med litt forandring i blant?

Den ultimate ribbeoppskriften

Den ultimate ribbeoppskriften

I samarbeid med Kulinarisk Akademi har Mathallen smakt seg gjennom ulike varianter for å finne den beste oppskriften du kan servere til jul. Med denne oppskriften kan vi ikke bare garantere en fantastisk matopplevelse, men også knallsprø svor!

Langåpent torsdag 10. desember

Langåpent torsdag 10. desember

Vi holder langåpent fram til kl. 22 torsdag 10. desember og inviterer til hyggelig førjulshandel og konserter med både Richard Bowers og Luke Elliot!
I tillegg blir det gratis parkering i p-huset kl. 18-23.

Lammerullkurs i desember

Lammerullkurs i desember

Annis pølsemakeri viser deg hvordan man lager Norges beste lammerull!

De stiller med alt av utstyr, kjøtt og ingredienser og du får med deg din egen lammerull etter kurset.

Spiselig juleverksted med Arne Brimi

Spiselig juleverksted med Arne Brimi

Onsdag 9.desember kl. 15–18 kommer Arne Brimi, Camp Jotunheimen og Norsk Smaksskule til Mathallen for å inspirere barn og unge til å lage spiselige gaver til jul!

Thanksgiving feast

Thanksgiving feast

Hitchhiker, Stangeriet, Smelteverket & Hello Good Pie proudly presents:

THANKSGIVING FEAST
– a collaboration dinner served family style.