Spiselig juleverksted med Arne Brimi

Spiselig juleverksted med Arne Brimi

Onsdag 9.desember kl. 15–18 kommer Arne Brimi, Camp Jotunheimen og Norsk Smaksskule til Mathallen for å inspirere barn og unge til å lage spiselige gaver til jul!

Thanksgiving feast

Thanksgiving feast

Hitchhiker, Stangeriet, Smelteverket & Hello Good Pie proudly presents:

THANKSGIVING FEAST
– a collaboration dinner served family style.

Matkurs for små og litt større barn

Matkurs for små og litt større barn

Lær hvordan du lager hjemmelaget babygrøt på tre minutter og babyens første middagsmoser.

Vi snakker om babystyrt mattilvenning og det blir smaksprøver til store og små.

Parteringskurs av Gla’gris

Parteringskurs av Gla’gris

Nå har du muligheten til å lære kunsten å partere din egen Gla’gris til jul på samme måte som de på Annis gjør det. Det er satt opp mange kurs i november, så det er bare å melde seg på!

Juicy Tube i Mathallen

Juicy Tube i Mathallen

Juicy Tube har vært på besøk i Mathallen og laget spennende episoder sammen med aktører i Mathallen.

10 hele episoder vil bli lansert i tiden fremover så følg med!

4 Gringos vant NM i taco

4 Gringos vant NM i taco

Torsdag 22. oktober ble NM i taco arrangert på Torget i Mathallen. Fire av landets beste tacorestauranter deltok i konkurransen, og det var til slutt foodtrucken 4 Gringos som gikk av med seieren.

Vinner av Årets kokk 2015

Vinner av Årets kokk 2015

Vi gratulerer Christopher W. Davidsen med gullet i Årets kokk 2015!

Se bilder fra den fantastiske dagen i Mathallen her.

Fantastisk hyggelig bursdagsfeiring

Fantastisk hyggelig bursdagsfeiring

Tusen hjertelig takk til alle som var med og feiret at Mathallen fylte 3 år!
Hallen var full av glade mennesker fra morgen til kveld og vi er skikkelig takknemlige for at så mange hadde lyst til å feire sammen med oss.

Årets kokk 2015

Årets kokk 2015

Tirsdag 13. oktober braker det løst i Mathallen!

Da går finalen i Årets kokk 2015 av stabelen og vi gleder oss til å ta imot de seks finalekandidatene og alle kokker, fans og matentusiaster som vil få med seg dette.

Lær å partere et helt lam

Lær å partere et helt lam

Kjøp med deg et lam fra Annis pølsemakeri og meld deg på deres parteringskurs for lam! Dette er et deltagende kurs der du selv vil få utdelt ditt eget lam, som du selv skal partere. Kjøttet får du med deg hjem etterpå.

Spør Mathallkokken

Spør Mathallkokken

Kom innom Mathallen for å få svar på dine matspørsmål. Hver fredag og lørdag står vår Mathallkokk klar for å svare på dine matspørsmål, og husk at ingen spørsmål er for små eller dumme.

Vulkanhonning fra Vulkan Bigård

Vulkanhonning fra Vulkan Bigård

På taket mellom Dansens hus og Mathallen Oslo kan du se to flotte bikuber designet av Snøhetta.

Her bor det over en halv million produktive bier som jobber hardt hele sommeren for å gi oss den fantastiske Vulkanhonningen.

Verdens lengste sukkertøy!

Verdens lengste sukkertøy!

Kokk og konditor Espen Vesterdal Larsen fikk høre om verdensrekorden på en 40 meter lang sammenhengende sukkerstang.

Denne rekorden ville han slå…