Icon_coffee

Innlegg

Mathallen 10 år: Hongs Bao Bao

Hongs Bao Bao – beste DimSum i by’n.

Mathallen 10 år: Galopin

Galopin – det beste Frankrike har å by på, i Oslo.

Mathallen 10 år: Via Italia

Via Italia har utviklet seg fra å være en butikk med økologiske varer til å bli en pastabar.

Mathallen 10 år: Annis Pølsemakeri

Jeg falt for Mathallen lenge før åpning. Jeg gikk tilfeldigvis forbi, og måtte undersøkte hva dette var for noe.

Bestill maten via QR-kode

Du har med deg vennegjengen eller familien og alle har lyst på forskjellige ting å spise. Hva gjør dere da? Finn et bord på Torget og bestill mat fra akkurat der du vil i Mathallen!

Mathallens vinklubb

Interessert i mat og vin?

Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, enten du er vinkjenner eller helt nybegynner.

Ny restaurant i Mathallen

Vi er glade for at en ny restaurant åpner oppe på mesaninen rett over Vulkanfisk. Restauranten heter Arepa og byr på colombiansk street food.

Åpningstider i juli

Planlegger du Osloferie i år? Da kan vi glede deg med at vi holder åpent hver eneste dag i juli! Da er åpningstidene kl. 11-20 hver eneste dag (også mandager). I august går vi tilbake til normale åpningstider.

10-årsjubilant

12. oktober 2012 var den offisielle åpningsdagen til byens første mathall og vi gleder oss over alt som har skjedd her i Mathallen på disse 10 årene. Til høsten blir det tid for både feiring, mimring og kanskje noen overraskelser, så følg med!

Secreto Iberico på grillen

Grillsesongen er her! Sjekk ut Foodsteps og Annis pølsemakeri sine tips til hvordan du kan lage myke sandwicher med grilla secreto og asiatiske smaker.

Selskaps- og konferanselokaler

Er du på jakt etter det perfekte lokalet til årets julebord, firmaets kick-off eller konas 50-årslag? På Vulkan får du faktisk alt du trenger på ett sted.

Vi tar smittevern på alvor og gjennomfører selvsagt alle arrangementer i tråd med gjeldende smittevernsregler.

Barn og voksne på kurs hos Kulinarisk Akademi

Mat- og vinkurs på KA

Kulinarisk Akademi holder til i 2. etasje i Mathallen og er et kompetansesenter for mat og drikke. Kanskje du kunne tenke deg å lære mer om hvordan man skal lage saus, om street food-trenden eller hvordan å smake på vin? Sjekk ut kurskalenderen til KA!

Mathallens gavetips

Er du på jakt etter en gave til en som «har alt»? Eller kjenner du noen som setter ekstra stor pris på god mat og drikke? Eller kanskje du ønsker å dele ut en hyggelig firmagave til alle dine ansatte før jul?

Julekalender

Mathallens julekalender 2021

Vi trekker nye vinnere hver dag frem til jul. Se hele vinneroversikten her.

Bestill maten hjem

Mathallen holder åpent framover og vi gjør alt vi kan for at det skal være trygt å besøke oss. Men vi vet at mange ikke ønsker å bevege seg ute mer enn nødvendig og da er det flott at du også kan bestille kvalitetsråvarer og ferdige matretter helt hjem på døra!

Helt Vilt har nettopp åpnet

Helt Vilt er et helt nytt konsept som akkurat har åpnet i Mathallen. Som navnet røper er det vilt som står på menyen.

Breddos Tacos kåret til Årets kjøkken

Matprisen løfter fram og hedrer bønder, kokker og mennesker som bryr seg om bærekraftige måltider. Vi gratulerer «vår egen» Breddos Tacos som ble kåret til Årets kjøkken!

Lag din egen iste

Hjemmelaget iste er enkelt å lage og perfekt å servere. Sommer-teene til Solberg & Hansen er rene fruktblandinger uten koffein, med naturlige ingredienser og kan fint brygges uten/med mindre sukker.…

Smeltverket åpner igjen

Etter en lang nedstenging kan endelig baren med utsikt rett ut mot Akerselva åpne opp igjen. Og de byr på massevis av program hele sommeren gjennom!

Dyrk selv

Har du en hageflekk, en pallekarm eller en balkong hjemme? Agrossist har nå fått inn massevis av flotte vekster som du kan kjøpe og plante ut når du kommer hjem: tomatplanter, rabarbra, brokkoli, blomkål, spisskål, grønnkål, hokkaido- og butternutgresskar, squash og masse annet deilig.

Dekk festbordet til 17. mai

Selv om det kanskje ikke blir så mange rundt årets 17. mai-bord så er det stas å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen på nasjonaldagen. Her får du noen gode tips til hvordan du kan dekke opp til et vårlig og feststemt bord.